Friday, September 16, 2011

Het Gebrek Aan Zon Verstoorde Mij Niet,


Claude Cahun.
http://en.wikipedia.org/wiki/Claude_Cahun


Ik realiseerde mij vanavond, plotseling dat ik geen enkel woord voor mijn blog had geschreven, in feite had ik het geen gedachte gegeven, in plaats daarvan  genoot ik van  surfen van het net.

Ik heb een JR terriër gezocht om  bij onze twee gelukkige honden, Marleen en Cyril aan te sluiten; Ik vond zelfs een in een asiel.

Een jonge Jack Russell,  zij zag er mooi uit,  zij was geboren in maart dit jaar, droevig bevroor de Internet pagina en ik moest de pagina sluiten, nu kan ik de hond niet meer vinden.

Zodra ik de post van vandaag heb geschreven, zal ik met mijn honden onderzoek verdergaan, en wie weet ik vindt haar weer of een andere die ook een nieuw huis nodig heeft.

Wij allebei denken dat Marleen en Cyril gelukkig zouden zijn om een andere hond te hebben, die zich bij hun zich pak aan zou sluiten; Richie houdt van het idee van het vinden van een andere hond die een nieuwe kans vergt, en ik ook.

Vandaag is donker met occasionele ogenblikken van  helderheid maar geen zonneschijn  zoals gisteren.

Het gebrek aan zon verstoorde mij niet, vandaag ben ik ontspannen, ik sliep goed vorige nacht, Richie haalde mij uit bed om 09.30 zodat ik het toilet kon gebruiken.

Zodra ik terug in bed werd geïnstalleerd, ging Richie weg voor zijn rijles, twee uren later was hij terug, wat Cyril gelukkig maakte, Cyril had gehuild vanaf dat Richie uitging.

Op dit ogenblik na het inhaleren van mediwiet damp is mijn rechter arm eindelijk minder pijnlijk, voor het grootste deel van de dag, voelde het alsof mijn spieren korter werden gemaakt, gelukkig zijn mijn armen nu ontspannen, wat mij blij maakt.


No comments: