Wednesday, September 07, 2011

Een Grijze Woensdag.Gordon Onslow Ford

http://en.wikipedia.org/wiki/Gordon_Onslow_Ford


Wij hebben een meer ontspannen dag vandaag, de laatste twee dagen waren er afspraken, ik ben uit bed vroeger geweest, vandaag zal ik niet uit bed gehal worden tot later vanmiddag.

Zodra Richie boodschappen heeft gedaan, hij zoekt ook extra keukenkasten, die dringend nodig zijn, zodat de keuken effici├źnter is.

Vanochtend leek het even mooie, blauwe hemel en zonneschijn, droevig zodra de gordijnen werden geopend was de wolken laag terug en het lijkt nu als zou er meer stortbuien zijn zoals gisteren.

De regen was zo zwaar onze honden deeden wat zij moesten, en toen wilden zij terugkeren na huis zo vlug mogelijk, ik ben zeker dat zij gelukkiger zullen zijn zodra zij kunnen lopen,  spelen, en veel blaffen.

Cyril is meer ontspannen geworden, nu hij hier 8 maanden is geweest, wat zeer merkbaar is; hij toont elk teken van blijheid over zijn nieuwe huis, Marleen en ons.

En het goede leven dat hij hier heeft, elke dag naar het  park, speelgoed elke week, allemaal goed voor zijn zelfvertrouwen.

Vertrouwen dat is het belangrijkste ding voor Cyril, na bijna 6 jaar van verwaarlozing, geen wandelingen in het park en thuis alleen en geïsoleerd.

Hij is een goede kwaliteitshond, wedde ik zij hebben veel voor hem betaald en toen wisten zij geen raad wat zij met hem deden.

Een goed ding hebben zij gedaan en dat was hem een nieuw huis vinden, en zij deeden het net op tijdi.

Wij kregen hem vlak voordat het de kritiek stadium had bereikte; hij had lange klauwen, geen wandelingen, zeer ondervoed, geen spieren, hij was bijna 6 jaar oud en leek als een 9 maand oude pup.

   

No comments: