Sunday, June 17, 2012

Het Wordt Spannend.Roland PenroseVandaag is een beetje van een trage dag, alles was een beetje uitgesteld, vanwege Richie's pijnlijke schouder.

Dus we hebben het gemakkelijk te nemen, wat betekende dat ik was niet onder de douche geweest tot laat in de middag in plaats van net voor 12.00 uur.

We keken de voetbaltoernooi, er waren twee wedstrijden Denemarken tegen Duitsland en Nederland tegen Portugal.

Beide wedstrijden werden gespeeld op hetzelfde moment, blijkbaar om te stoppen met foute uitslagen in het spel.                

Het lijkt erop dat in een vorige toernooi Duitsland al door was naar de volgende fase en Oostenrijk nog niet, dus liet Duitsland ze het spel winnen, zodat zij ook door konden gaan.

Nederland nam de controle van het spel in de eerste minuten en Raphael Van de Vaart scoorde het eerste doelpunt.

Het zag er bemoedigende uit maar vervolgens leek de Nederlandse ploeg hun grijp te verliezen en Portugal begon meer betrokken te raken.

Het nieuws kwam dat Duitsland had gescoord en Denemarken ook dus was het niet goed nieuws voor Nederland of Portugal.

Portugal’s ster spits Ronaldo scoorde vervolgens een doel waardoor het een probleem voor de Nederlandse om terugkomen in het spel, maar ze leken ook niet gemotiveerd te zijn.

Klaas-Jan Huntelaar leek te hebben een zeer slecht wedstrijd; een van de weinige die zijn best deed was Raphael Van de Vaart, een Totteham speler.

Ronaldo scoorde opnieuw voor Portugal waardoor het 2-1 was, als de Nederlanders wilden voorkomen dat de concurrentie hun weg speelden in de kwalificatie stadia, dan zouden zij nu twee keer scoren in amper genoeg tijd     

Aan de het einde van het spel had Raphael nog een poging op doel, die werd gered door de kepper, ook wat er een schot op doel door Robin van Persie, de Arsenal spits.

Toen kwam het nieuws door dat Duitsland het spel met twee doelen had gewonnen, terwijl Denemarken had slechts één doel en moest de competitie verlaten.

Het Nederlands team zou ook naar huis gaan, ze kregen ook slechts één doel, het was heel triest om de prestaties van Nederland in dit toernooi te zien.

Het was goed nieuws laatst dat Griekenland zo prachtig terug vocht om Rusland te verslaan, die ook uit het toernooi was.

Ondanks het feit dat de Griekse ploeg waren niet getipt om goed te doen; ze hebben de experts verkeerd bewezen door naar de laatste stadia van de kwalificatieronde te komen.

Nu wordt het behoorlijk spannend welke teams door gaan naar de halve finale en finale, ik zou graag willen dat Griekenland opnieuw zou winnen, zij verdienen het alleen voor hun vechtend geest.

No comments: