Wednesday, June 13, 2012

Een Grote Gelegenheid.

 
Bienvenido Bones Banez JrGisteravond keken we de wedstrijd van Tsjechië spelen tegen Griekenland, de Griekse ploeg speelden zonder hun twee centrale verdedigers.

Een was weg gestuurd in de eerste wedstrijd tegen Polen, in mijn mening maakte de scheidsrechter een fout, en de speler kreeg twee gele kaarten voor het spelen van de bal.

Een  rode kaart betekent dat toen hij de tweede gele kaart kreeg moest hij weg, het is altijd een onmiddellijke ontslag uit het spel.

De andere verdediger was zwaar gewond en zal niet verder deel nemen aan het toernooi, dat een schande is, zij haden echt het verschil voor de Griekse ploeg gemaakt.

Zonder hen waren de Griekse ploeg merkbaar minder goed,  en de Tsjechische ploeg geëxploiteerd het door twee snelle doelen te krijgen snel achter elkaar.

Vervolgens Petr Cech, de Tsjechische doelman maakte een cruciale fout, hij liep uit zijn doel om een bal die hij niet kon vangen te vangen.

Echter begravte een nabijgelegen Griekse speler het direct in het doel, tot de vreugde van zijn teamgenoten en de ontzetting van de Tsjechische ploeg.

Beide kanten geprobeerd om aanvullende doelstellingen maar mislukt dit doel te bereiken, zodat het spel eindigde in Tsjechische 2-Griekenland 1.

Het volgende  spel was Rusland versus Polen, er waren gevechten vóór en na de wedstrijd die politie-interventie nodig haden.

De Russische fans waren Rusland Dag aan het vieren, die een heleboel boosheid en aggressie onder de Poolse fans veroorzaakt.

Het was een zeer goede wedstrijd, in feite was het meer van een strijd dan een spel met geen van beide partijen geven van een duim.

De wedstrijd tussen Ruslands Arshavin en Polen de briljante aanvaller Piszczek beloofd te zijn fascinerend.

De Poolse kant hebben hun  sterk gehouden tegen de Russen, die leeken niet zo goed in de eerste 15 minuten van het spel, de Poolse team zag er beter uit dan in de eerste wedstrijd tegen Griekenland.

Helaas op 18 minuten in het spel werd Polanski's uitstekende doel niet toegestaan omdat het was buitenspel, in de 41e minuut hebben die Russen een doelpunt gescoord.

Toen was het halve tijd waarna beide ploegen de slag weer hebben hervat en in de 57e minuut hebben de Polen een doel gescoord, een prachtige doel van hun kapitein Jakub Peszko.

Het was op full-time Polen 1-Rusland 1 het was een zeer spannend spel met een gelijkspel wat een eerlijke resultaat was.

Nu heeft Rusland het nodig om  tenminste een gelijkspel met Griekenland op zaterdagavond te halen, terwijl Polen Tsjechië moet verslaan.

Dat zou heel goed waar komen naar de prestaties van Polen vanavond zullen ze de favorieten zijn om te winnen, misschien speelt Polen tegen Duitsland in de halve finale, het zou kunnen gebeuren en het zou een grote gelegenheid zijn.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

                                                     


No comments: