Friday, June 29, 2012

Super Mario


Endre Nemes 


Gisteravond was de tweede halve finale van het toernooi; het was tussen Duitsland, die waren getipt om te winnen, en Italië.

Italië was volledig in controle vanaf het moment dat de wedstrijd begon Duitsland volledig verlaten op de zijlijn.

Cassano, één van de Italiaanse spelers crosste de bal naar Mario Ballotelli die het prachtig kopte in het doel.

Het eerste doel leek te gebeuren binnen enkele minuten van het spel beginnen die het Duitse team, alsmede hun aanhangers geschokt heeft.

Er was een overtuiging vóór het spel dat Duitsland het spel zonder enige moeite zou winnen, de Italianen toonden ze een ander scenario.

De bal ging naar naar het Italiaanse doel, maar niet voor lang echter want Mario Ballotelli nam de controle over het en liep het veld op, en scoorde een prachtige doelpunt.

Wat maakte het briljante was het feit dat Mario had dergelijke goed toezicht op het spel, en hij maakte het, dus nu had Italië twee doelen ruim vóór het einde van de eerste helft.

Ze probeerde drie doelen te maken in de eerste helft van de tijd, maar slaagde er niet in dit doel te krijgen; iedereen ging af bij de helft van de wedstrijd.

Toen ze terugkwam waren er enkele veranderingen in de Duitse kant, er werden twee vervangingen gemaakt.

Beide spelers hadden onmiddellijke pogingen op doel helaas ze werden beide gered door Italië uitstekende doelman Buffon.

Ze waren Duitslands beste kansen van het spel, het Italiaanse team zorgde ervoor dat ze geen meer kregen, het eindigde met Italië 2 Duitsland 0.

Nu zal Italië Spanje in de finale deze zondag spelen, ik hoop dat Mario Ballotelli’s team zal winnen met hun opwindende en onvoorspelbare voetbal.

In plaats van Spanje's netjes flipperkast stijl van voetbal; dat vind ik saai, ik kijk uit naar een goede voetbal finale deze zondag.


No comments: