Tuesday, June 19, 2012

Hoop Op Een Mooie Verrassing.

 
Conroy Maddox
http://en.wikipedia.org/wiki/Conroy_Maddox

Vorge nacht waren we af en toe aan het schakelen tussen twee wedstrijden, één kanaal toonde Italië versus Ierland.

Terwijl de andere kant had het spel tussen Kroatië versus Spanje, ik wilde dat Kroatië zou Spanje verslaan.

Kroatië had veel kansen, ook  veel schoten op doel helaas zijn ze er niet in geslaagd om een te krijgen.

Spanje kreeg daarentegen twee doelen; een werd gescoord door Fernando Torres, terwijl de andere werd gescoord door Ces Fabregas, beide goede doelen.

Het was zeer frustrerend te zien hoe Kroatië prachtige voetballer Luka Moderic probeerde alles om een doel te scoren, en daarna namen we een korte blik op de andere spel.

Italië had één doel terwijl Ierland had niet in geslaagd een te krijgen, en vervolgens zijn we terug gegaan om naar het Spanje versus Kroatië spel verder te kijken kijken.

Het was in de tweede helft dat het werd aangekondigd dat Italië had een tweede doel gekregen; het werd gescoord door Mario Ballotelli.

Het was in de tweede helft dat Spanje ook hun tweede doel kreeg; Kroatië had nogal een paar kansen opnieuw en helaas hebben zij beide gemist.

Net op het einde haden ze nog twee goede laatste kansen dat zij zouden hebben genageld, beide keren zeilde de bal langs het doel.

Toen was die tijd op en aan het einde van het wedstrijden waren de scores,
Italië 2-Republiek Ierland 0.       

In het andere spel was het Spanje 2 - Kroatië 0, wat betekende dat zowel Kroatië als de Republiek Ierland moesten het tornooi verlaten  en naar huis gaan.

Wat een schande dat teams als Polen en Kroatië hebben de competitie verlaten, we zitten nu met alle van de gebruikelijke verdachten.

Ik heb nog steeds hoop op een verrassing, het zou absoluut prachtig zijn als Griekenland helemaal zou gaan naar de laatste wedstrijd en misschien zelfs opnieuw zal winnen.

Ze hebben niets te verliezen en alles te winnen, niemand dacht dat Chelsea de Champions League zou winnen, maar zij deden het wel, zij zijn de eerste Engelse club die dat ooit gedaan heeft.

Kom op Griekenland verras iedereen door de 2012 Euro voetbal toernooi te winnen.

No comments: