Thursday, June 28, 2012

Halve Finale Tijd In Euro 2012

Gregoire Michonze
http://en.wikipedia.org/wiki/Gr%C3%A9goire_MichonzeWe keken naar de eerste halve finale van het voetbaltornooi Euro 2012; het werd gespeeld tussen Spanje en Portugal.

Portugal werd door velen gezien als een goede kans hebben om te winnen tegen Spanje.

Deze voorspelling leek alsof het zou gebeuren, Portugal nam direct de controle van het spel, ze waren zeer dominant.

Spanje leek alsof ze waren buiten het spel gezet, Portugal liet niet toe dat ze haden bezit van de bal, zodat dit verhinderde  Spanje om de wedstrijd te beheersen.

Ze bepalen altijd het spel door de bal te controleren en het te passeren van de ene naar de andere.

Portugal heeft dit voorkomen door het beheersen van de bal  ze maakten het Spanje zo moeilijk, dat zij anders moesten spelen.

Geen van beide partijen was in geslaagd om een doel in de eerste helft te maken, alle van  Renaldo’s pogingen op doel zijn  mislukt, allemaal gingen ze over het doel.

In de tweede helft van het spel waren de Spaanse ploeg weer terug in het spel  en krijgen  meer controle van de bal.

Opnieuw alle van Ronald veel pogingen om een doelpunt te maken kwam tot niets, het was heel frustrerend om te kijken en te weten dat als ze niet tot scoren kwamen, het extra tijd betekenen zal.

Geen van beide partijen heeft een doelpunt kunnen maken en extra tijd begon inderdaad aan het eind van het spel.

De eerste 15 minuten begon en eindigde zonder een resultaat, de tweede 15 minuten begon en eindigd ook met geen doelen

Allebei de teams teams hadden nu de tijd om zich te bereiden op het nemen van strafschoppen, alle spelers waren extreem moe en ze zou nu moeten concentreren op het verkrijgen van hun schoten in het doel.

Portugal nam de eerste strafschot en miste, dan Spanje kwam naar voren om hun eerste straf schot te nemen en ze hebben ook gemist.

Zowel Spanje als Portugal kreeg hun tweede, en dan stapte Portugal naar voren om hun derde te nemen en die hebben ze ook gemist.

Consternatie onder de Portugese spelers, toen Spanje kwam naar voren
om hun derde te nemen wat hun ook lukte.

Spanje kwam voor hun vierde straf schot die werd genomen door Ces Fabregas en hij kreeg dat zonder een probleem, dit betekende dat Spanje Portugal had geslagen.

Ronaldo werd verwoest om dat het zijn plan was om de vijfde straf schot voor Portugal te nemen, maar de kans kreeg hij nooit omdat zijn team had verloren.

Dus nu Spanje zijn weer in de finale, morgen zal Duitsland spelen tegen Italiƫ en de winnaar zal spelen tegen Spanje op zondag.

Wat een schande voor Portugal, Cristian Ronaldo had beter de eerste straf schot genomen dan hadden ze een betere kans gehad om te winnen.

Dat is voetbal altijd vol verrassingen.


No comments: