Monday, June 04, 2012

Geen Toleraerantie Voor Vrijheid Van Meningsuiting.

Alice Rahon Gisteren hoewel we deden alles wat de we konden doen om te voorkomen dat wij de zilveren jubileum jamboree in Engeland meemaakten, maar het was echt moeilijk.

Elk programma op de BBC radio en tv heeft iets gezegd of getoond over het evenement, dat zag er erg saai uit toen we fragmenten op de TV zagen.

De journalisten die de commentaar gaven leken niet te weten hoe zij het een leuk konden maken, alles wat ze kon zeggen was hier is een boot en hier is een andere.

Ik kon niet geloven dat zo veel mensen echt wilde staan in de regen te kijken na de rijke mensen in boten.

Zij hebben, denk ik een heleboel geld uitgegeven op de vlaggen, ballonnen en slingers en veel alcohol voor het lange weekend.

Als het gewoon een kwestie van iedereen hun eigen smaken en meningen hebben, zou ik het niet erg vinden, maar dit is pure indoctrinatie vanaf een jonge leeftijd, om te voorkomen dat mensen leren om te denken voor zichzelf, en in plaats daarvan gewoon alles accepteren wat je wordt verteld.

Het andere ding dat ik zag gisteren en in de aanloop naar het gebeurtenis was dat slechts één mening werd getolereerd, en dat was dat iedereen moest monarchisten zijn.

Vrijheid van gedachte was niet getolereerd, en niemand durft iets anders te uiten, is het niet  prachtig om te leven in een vrije, democratische samenleving.

Wat was echt ongelooflijk was de laatste nieuws, wanneer de opening koppen over de verschrikkelijke vliegtuigongeluk in Lagos, Nigeria waren.

Ik zou gedacht hebben dat zo'n grote lucht ramp zou de opening nieuws zijn geweest maar het was niet zo gegaan.

De eerste 15 minuten, en misschien meer was volledig gewijd aan de boot parade, dan werd eindelijk de vliegtuigcrash vermeld en daarna de verschrikkelijke situatie in Syrië.

Ongelooflijk dat een grote ramp, ook het doden van de burgerbevolking in Syrië moet wachten op deze manier, voor nog meer van de saaie rapportage van de viering van een dergelijke verouderde instelling als de monarchie.
No comments: