Monday, June 11, 2012

Een Positief Houding.

 
Bienvenido Bones  Banez  Jr.

We keken meer voetbal gisteravond, er waren twee  wedstrijden, en de eerste was tussen Italië en Spanje.

Het beloofde een geweldig spel te zij, Spanje had de laatste Europese kampioenschap in 2008 en het Wereldkampioenschap voetbal in 2010 gewonnen en Italië werd zeer gewaardeerd.

De belofte werd op geleverd en het was een spannende spel, Italië scoorde eerst en Fabregas, de ex-Arsenal striker geëgaliseerd voor Spanje.

Fernando Torres, Chelsea aanvaller kwam op met groot applaus van de Spaanse aanhangers, aan het einde van dit spel was het Italië 1-Spanje 1

Na een korte pauze was en  het volgende spel begon, het was tussen de Ierse Republiek en Kroatië in Poznan, Polen.

De wedstrijd begon droog maar naarmate het vorderde begon de regen en het was een stortbui, zowel spelers als aanhangers waren drijfnat, ondanks dit leek iedereen te genieten van het spel.

Kroatië leek de overhand te hebben toen ze eerst scoorde, Shay Given, de doelman, werd op het verkeerde been gezet en hij op de grond tuimelden en de Kroatische doel zeilde recht in het net.

Ierland geëgaliseerd, maar vervolgens werd een tweede doel was toegestaan voor Kroatië, ook al was het uiteraard buitenspel, onopgemerkt door de scheidsrechter.

Vervolgens een Ierse speler was  geschopt maar dit werd niet gezien door de scheidsrechter, die geen straf geven die ze verdienden.

Kroatië krijg hun derde doelpunt wat zeer weinig tijd voor de Ierse Republiek om twee doelen te scoren.

Er werd 5 min extra tijd toegevoegd aan het einde van het spel voor blessuretijd, zij probeerden alles het Ierse team, maar het zou ze niet lukken om twee doelen te scoren.

Het spel eindigde met Kroatië 3-Ierland 1, zeer teleurstellend voor de 25.000 Ierse aanhangers die ter ondersteuning van hun team aanwezig waren.

Ondanks dat het Ierse team niet heeft kunnen winnen, weet ik zeker dat hun aanhangers zou een zeer plezierige avond hebben gehad en nu uit zullen kijken naar het volgende spel.

Een goede houding te hebben, het is altijd goed om te gaan kijken naar het volgende project, en niet blijven steken in het verleden.

No comments: