Monday, September 10, 2012

Samen Werken.

Roberto Matta.
Ik kan niet geloven dat vandaag is al de 10th van September, het is verbazingwekkend hoe de maanden gaan door zo snel zodra mei tot een einde komt.

Midzomerdag is prachtig maar na de 21st van juni denk ik altijd dat de klok begint te tikken voor  het einde van de zomer, die we echt niet dit jaar hadden.

Deze middag keek ik naar de overwinningsparade van alle atleten die deelnamen aan zowel de Olympische als de Paralympische spelen in Londen.

Het was prachtig om naar te kijken en om te zien hoe deze prachtige sport vrouwen en sport mannen gehuldigd werden.

Zoals Chris Hoy, Mark Cavendish, Bradley Wiggins, Rebecca Romero, Victoria Pendleton wielrenners  en Sarah Storey (Paralympische wielrenner).

Ook atleten zoals Greg Rutherford (verspringen), Jessica Ennis en Katrina Johnson Thompson (Hepthalon), Mo Farah (hardloper ).

Beth Tweddle (asymmetrische bars) Rebecca Adlington (zwemmer), Ellie Simmonds (Paralympische zwemmer), Tom Daley (diver) Ben Ainslie (zeilen).

Hannah Green, Anastasia Bates (synchroon zwemmen) Jo Povey & Julia Bleasdale (hardlopers) Katherine Grainger en Katherine Copeland (roeien).

Etienne Stott Tim Baillie (slalom kano) Jonathan Alistair Brownlee (triathalon), Anthony Joshua & Nicky Adams & Luke Campbell (boksen).

Het is zeer aangenaam om naar te kijken hoe deze fijne sport vrouwen en mannen op de top van de open bussen toeren door het centrum van Londen en worden toegejuicht door duizenden enthousiaste gelukkige mensen.

De 70.000 vrijwilligers die zichzelf volledig gooide in het succesvol maken van de Olympische spelen en Paralympics zo kregen ook gejuich van de menigte.

Deze onbetaalde vrijwilligers bleek het wederom te bevestigen dat mensen willen worden betrokken bij communautaire projecten die iedereen ten goede komen.

Ze zouden het doen omdat ze de betrokkenheid genieten en niet omdat ze willen financieel profiteren.

What a wonderful world het zijn zou als financiële beloning zou vervangen worden door de beloningen van iedereen samen te werken voor het algemeen welzijn.

No comments: