Friday, October 26, 2012

Een Briljante Dag.


 
Roberto Matta.

Het is echt kouder vandaag, nu is het weer geleidelijk steeds meer als  winterweer wat het binnenkort word.

Op zaterdagavond zal de klokken zal terug gedraaid worden voor een uur, iets dat ik vind echt spijtig omdat we missen het zien van de prachtige herfst zonsondergangen.

Dit is opnieuw een situatie dat ik niet kan veranderen, dus ik ga  mezelf niet boos maken om dat het gebeurt.

We hebben vandaag een echt goede dag, onze goede vriendin Anja kwam ons  bezoeken zoals wij afgelopen week hadden gevraagd.   

Omdat het is haar 50e verjaardag op maandag volgende week wilden we haar een verjaardags cadeau geven evenals een taart.

Richie maakte een mooie chocolade taart, die had zelfgemaakte aardbeien jam  in het midden en chocolade  over de top versierd met verse frambozen.

De taart zag er heerlijk, en wij beide hopen  dat Anja en Erik, haar partner alsmede hun zoon Bosse zullen ervan genieten.

Anja keek erg blij toen wij haar de cadeautjes en de taart hebben gegeven en wij zijn ook  zeer blij en gelukkig om dit te doen voor haar.

Ze is een zeer speciale vriendin en het is een genoegen om haar plezier te geven zoals we lijken te doen deze middag.

Nu ik ben benieuwd naar de heerlijke diner dat Richie is nu aan het koken voor ons en later is er goede muziek op Later with Jools Holland op BBC 2 om 24.30 om de dag nog beter te maken.

No comments: