Friday, October 12, 2012

Vermoeid maar gelukkig.



 
Roberto Matta.

 

Donderdag nacht sliep ik heel goed, zo goed dat ik nog heel slaperig was toen ik wakker werd wat ik grappig vond.    

Richie en ik besloten om het gemakkelijk te doen en mijn oefeningen langzaam te nemen alvorens naar de badkamer te gaan.

We dachten dat we genoeg tijd hadden om klaar te zijn voordat Andre terug kwam om de laatste puntjes te doen en dan zou de airco installatie klaar zijn.                                                     

In plaats daarvan net als wij naar de badkamer wilde gaan, kwam  Andre en zijn assistent Richard om het laatste werk doen, helaas meer dan 1 uur eerder dan wij afgesproken hadden.

Dit vertraagd ons op dat wij niet konden gaan naar de badkamer totdat ze klaar waren, dit was niet zo snel als wij hadden gehoopt dat het zou zijn.

Vanwege dit moesten wij wachten tot na 16.30 uur wanneer ze eindelijk hadden de airco installatie voltooid.

Dus tegen de tijd dat Richie had mij gedoucht, gedroogd en weer aangekleed en kreeg mij in een goede positie in het bed was het bijna 19.00 uur.

Tegen die tijd was alles wat ik wilde doen was dit opgeschreven krijgen , daarna wilde ik nog een  schilderij van Roberto Matta vinden.

Ik besloot om dat het heel snel 20. 00 was op eens, dat het een beter idee was om alles op te slaan en de laptop uit te zetten en morgen verder te gaan.                     

Een zeer goede beslissing, wat betekende dat we een aangename en ontspannen avond hadden, die afsloot met het kijken naar onze favoriete muziekprogramma Later with Jools Holland op BBC two.

Wij hebben genoten van het optreden van John Cale, evenals een goede band 



en Beth Hart


/rt een goede zanger, pianist.                         

Het was een zeer plezierige manier om te beëindigen wat was nogal een vermoeiende week voor zowel Richie als me; we waren moe, maar gelukkig.

No comments: