Sunday, May 30, 2010

Morgen is een Nieuwe Dag.The Glasgow School.

http://en.wikipedia.org/wiki/Glasgow_School

Ben een beetje moe ga het rustig aan doen vandaag, morgen is een andere dag en ik hoop dat ik mij dan beter voel.

Hoop dat er morgen geen regen is zo alles deze weekend .

Sommige dagen is het nieuws extra deprimerend, zoals sinds het begin van de week waar de politie in Bradford,West Yorkshire, Engeland aan het zoeken is na drie vrouwen.

De volgende mededeling was dat zij een man in bewaring hebben gesteld op verdenking dat hij medeplichtig is aan de verdwijning van de vrouwen.

Net als vele anderen toen het eerst op het nieuws was, hoopte ik dat de vrouwen veilig werden gevonden.

Hoopte dit zelfs nadat de nieuws kwam dat er lichaamsdelen werden gevonden, en gisteren bevestigde de politie dat de lichaamsdelen van de vrouw was die maandag verdwijn..

De man zij hielden is nu teruggezonden in bewaring aan gevangenis, op verdenking om één vrouw moord en misschien alle drie vrouwen.

De vrouwen hadden als prostituees gewerkt en allen hadden zij drug en alcohol problemen, zij worden gemist door hun familie en vrienden.

Wat het nieuws nog erger maakt is het feit dat Bradford de stad is die Peter Sutcliff met zijn brutale moorden van dertien vrouwen terroriseerde in de jaren '70.

Hij werd de Yorkshire Ripper genoemd, het recente nieuws brengt alle oude trauma's terug voor de stad.

Hoop nog steeds dat zij zullen de andere twee vrouwen vinden, maar veronderstellen dat dit slechts een fantasie is van mij, vooral aangezien zij schijnen nu meer lichaamsdelen gevonden te hebben.


http://www.guardian.co.uk/uk/2010/may/29/police-human-remains-bradford-women


Op het ogenblik omdat de sex handel onwettig is, kunnen de sex arbeiders niet om politiebescherming vragen aangezien zij dan worden gearresteerd.

Als zowel drugs als de sex handel werd gelegaliseerd zouden allebei kunnen worden gecontroleerd, de mensen die in de sex handel werken hrbbrn beide drugs nodig om hun werk te verdragen.

De enige zilveren voeringen in dit verhaal is dat de mensen in Bradford in hun ongeloof bij dit afschuwelijk nieuws worden samengebracht.

Morgen is een andere dag hoop om dan rond te rollen, hoop dat het dan ook beter weer is.

No comments: