Tuesday, August 03, 2010

Nog Zeer Optimistisch Over Het Leven.Rolstoel Aafnpassing.

Een Interesante Stuk Over Cannabis.

http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/features/up-in-smoke-cannabis-gave-me-my-life-back-2041640.html


Verrassend goed geslapen vorige nacht, veel beter dan had ik het verwacht aangezien zondag nacht een zeer slechte nacht was.

Het was bijna alsof ik al mijn zorgen al had herzien en vanuit vele invals hoeken dat ik het niet opnieuw hoefde te doen.

Misschien ben ik ook praktisch aangezien ik niets kan doen dan optimistisch zijn en hopen dat het snel en goed hielt.

Aangezien het nu august is zijn de kansen dat het snel hielt zeer klein niettemin hoop ik dat het gebeurt.

Ben blij dat ik een optimist ben, het is goed dat ik een optimistische persoon ben, als ik niet zo was zal mijn leven nu veel slechter zijn.

Morgen is Ton hier om 11.30 uur, blij dat hij komt maar ook droevig, wij zeiden vaarwel vorige week, wij dachten voor minstens een paar maanden niet één week.

Ik ben mij goed ervan bewust dat zodra ik een druk plek had is de huid zeer breekbaar; mijn eerste plek was in 2008, het was een zeer diepe wond en vergde veel tijd om te hielen.

Nam vanaf 21 Augustus 2008 tot 6 Oktober 2009 voor het was gehield, ik kreeg mijn aangepaste rolstoel einde november en zat tot 14 januari.

Toen heeft een nieuw kussen op de douche stoel een erge wrijving veroorzaakte en de huid was pas gehield einde april, toen ik voor het eerst keer buiten was, het wa s toen 25 tot 26 graden en lekker warm.

De volgende tegenslag was 16 mei toen ik kort op de catheter buis had gezeten dit was gehield in twee weken.

De volgende tijd was 18 juli en het hielde op 25 juli en Ton bevestigde dit op 28 juli en het meest recente was deze zondag op 1 augustus.

Op 21 august is het twee jaar dat ik in bed ben, decubitus plekken zijn vreselijk en iets waar iedereen waakzaam moet zijn.

Zodra ik het hebt gehad wist ik dat mijn huid zeer gevoelig was en het zal vaker gebeuren, ik zal nu speciale zorg van Richie nodig hebben om mij gezond te houden en alles doen om besmetting van de wond.

Heb gehoord dat het een besmetting van zijn decubitus plekken was de reden dat de acteur Christopher Reeve overleed, Richie doet alles om besmettingen te verhinderen.

Ik heb een gezond dieet van veel verse groenten, fruit, en vette vis zoals haringen, makreel, anschohovis enz en af en toe kip kerrie.

Plus veel lachen en oefeningen en veel liefde van mijn schat Richie helpt mij om te leven en goed te leven ondanks dat ik in bed ben.

Ik ben nog zeer optimistisch over het leven.

2 comments:

annemiek said...

Herrad,
Wat heerlijk dat je een optimistische aard hebt en een partner die je helpt en van je houdt.
Ik bewonder je positiviteit.

Herrad said...

Hi Annemiek,
Bedankt voor je bezoek en je lieve commentaar.
Beter optimistsch dan niet, beter voor ons beiden.
Liefs,
Herrad