Wednesday, August 11, 2010

Zonneschijn Vandaag.


Old Gipsy Woman, 'Granny Smith'

Dame Laura Knight
[British Impressionist Painter, 1877-1970]Helaas voor al mijn optimistische hoop dat er gisteren zonneschijn zou zijn gebeurde het niet, in plaats daarvan begon het zwaar te regenen zodra ik mijn stuk geplaatst had.’

Er was zelfs geen glimp van zon in de late middag, aangezien dit er zo vaak na een hele dag van regen gebeurd.

Vandaag is een veel betere dag, het is warm en zonnig en de hemel is lichtblauw met zien hoe de gehielde huid er uitziet.

Dan is het niets wie weg na de badkamer voor een snelle douche zodat ik klaar ben stukjes wolken die rond fladderen net als fragmenten van een zijde sjaal.

Ton zal hier zijn om 11.30 om te controleren dat alles nog goed is met mijn bil, en om te voor onze tandarts,die om14.00 uur mijn tanden komt schoonmaken.

Iets dat ik mij niet echt heb verheugd op, dit is ik ben zeker omdat ik een maand heb gehad om er over te denken.

Heb natuurlijk alle soorten verschrikkingen bedacht, maar nu een paar uren voor dat hij is, kan ik mij geen nachtmerrie scenario's herinneren die ik in vorige maand had bedacaht.

Ik heb vaak al angst vooraf en maak mij zeer ongerust maar wanneer de dag komt ben ik kalm.

Het is briljant dat onze tandarts bereid is hier te komen en mijn tanden schoon te maken en ik ben zeker dat mijn mond zich veel beter zal voelen zodra het wordt gedaan.

Alles bij elkaar ben ik gelukkige om zulk een goede mensen te hebben die mij thuis bezoeken, dat maakt mij leven veel lmaakelijker.

Ik verheug mij in de zon te zitten nadat onze vriendelijke tandarts Systse, een naam van Friesland, is geweest, ik ga znaar zijn praktijk sinds 1984 , hij is een uitstekende tandarts en een fijne mens.

Mijn enig probleem is ik dat ik angst heb voor tandartsen, en vandaag komt hij hier, er is geen uitweg, ik moet het gewoon laten gebeuren en dat doe ik ook.

2 comments:

Annemiek said...

Ik ben ook geen fan van de tandarts, maar meestal valt het achteraf gezien mee.

Herrad said...

Hi Annemiek,
Jij hebvv gelijk achteraf was het goed.
Liefs,
Herrad