Sunday, August 01, 2010

Hoop Op Meer Plezier Binnenkort.
Kirstine's London Canal Fotos.


Vandaag is er zonneschijn en een licht blauwe hemel, de zon nu is nu weg gegaan en de dikken wolken zijn terug en ook de bedreiging van regen.

Minstens hadden wij even wat zonneschijn vandaag, wat wij niet hebben gehad gisteren, toen wij wakker waren was het een sombere regenachtige dag zo donker dat wij moesten vrij meteen het licht aan doen anders kon ik niet het toetsenbord goed zien.

Wekte vanochtend vroeg in grote pijn dat door THC werd verholpen en zo goed dat ik insliep voor twee uren van zeer welkome slaap.

Jammer dat de zon is weg gegaan omdat het zo prettig was, onze aardige b uurvrouw Willes is gisteren verhuisd, mis haar stem onder mijn raam.

Hoop dat zij snel went aan haar nieuwe woning en zal zeer gelukkig daar zijn, het is een grot gemis dat zij niet meer hier woont, maar zoals zij zei zal zij regelmatig langs komen.

Heb zeer veel pijn vandaag, het is zeer plakkerig warm weer, dit heeft geen goed effect op mij zodat mijn rechte hand nu niet goed functioneert.

Dit kon opnieuw later veranderen en misschien kan ik vanavond met mijn rechts opnieuw typen.

De honden zijn een beetje kaput wegens het weer, dus het is niet alleen mijn MS wat zo word beïnvloed door het weer.

Ik hoop dat het morgen een prettige zonnige dag zal zijn en wij kunnen naar de markt gaan, dat zou goed zijn om daar opnieuw te zijn.

Het is zo lang geleden sinds 19 augustus 2008 toen ik daar met Marianne op onze wekelijkse bezoek samen voor het laatste was.

Gewoonlijk ging ik elke Zaterdag met Richie mee om onze grote wekelijkse boodschappen te halen, was altijd plezierig.

Hoop dat ik straks meer plezier zal hebben.

2 comments:

AnaVar said...

It looks almost like Venice!

Herrad said...

Hi AnaVar,
It is called Little Venice.
Thanks for you visit.
Love,
Herrad