Thursday, August 19, 2010

Het Voelt Goed.


Mary Cassatt.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mary_Cassatt

Gisteren was een goede dag; Marianne was op bezoek het was uitstekend om haar te zien en haar nieuws te horen.

Nadat zij wegging deed ik mijn been en arm oefeningen met de Motomed en daarna met Richie gebabbeld en met de honden gespeeld.

Het weer was niet prettig alhoewel er een kort ogenblik van zonneschijn was toen Marianne hier was.

Zodra zij was weggegaan keken de wolken onplezierige maar gelukkig geen regen enkel koude wind; koel voor Richie, koud voor mij.

Heb besloten dat ik een fleece cape moet kopen, en gevoerde regen cape zodat ik na buiten kan wanneer het weer niet aardig is, wat het hier meestal is.

Ben nog niet erin geslaagd iets te vinden op internet, wil ook een fleece cape en een jasje kopen, die ook voor binnen nuttig zullen zijn.

Zoek kleren met ritsen in de mouwen die het makkelijke maken om aan te treken, ik ben verbaasd aan de vele websites die kleren voor gehandicapte mensen die dat niet aanbieden.

Amsterdam heeft altijd zeer veranderlijk weer, het komt door een combinatie factoren zoals al het water in en rond de stad, wij leven hier op terug gewonnen land, plus het feit dat wij dicht aan het zee zijn.

Afgelopen jaar was een prachtige zomer vrij buiten gewoon voor Amsterdam, de laatste keer dat wij een dergelijke glorieuze hete en droge zomer hadden was 1995.

Wat gisteren extra speciaal maakte was dat ik zes uren zonder enige problemen heb gezeten.

Dat is een mijlpaal voor mij omdat Ton Peeks zei dat zodra ik zes uren kan zitten zonder probleem dan ik kan langer zitten.

Wat onzer dag nog beter maakte was dat onze kaartjes voor de Drive by Truckers in Paradiso in november aankwamen in de post.

Vind het fijn dat ik nu weer deel kan nemen van het leven en niet meer alleen in bed moet blijven en het beste van een moeilijke situatie maak.

Het voelt inderdaad zeer goed.

No comments: