Saturday, August 28, 2010

Geniet Van Elk Kleine Stuk Van Onafhankelijkheid.


Claude Monet.


Het is reeds koud genoeg nachts voor ons om onder onzer dekbedden opnieuw te slapen; dit kwam als een schok vorige nacht.

Verbazend om dekbedden al op 27 augustus nodig te hebben, wegens het hete weer vorig jaar was het eind van oktober, voor dat wij extra warmte nodig hadden.

Vanochtend begon goed met mooie zonneschijn, maar spoedig maakte dit plaats voor donkere wolken en donder en bliksem en veel regen.

Deze cyclus is meerdere keren herhaald; Richie ging rond het blok met de honden en zei dat het ondanks de zon koud was.

Heel jammer dat het al de einde van onze zomer is en het begin van de lente in Nieuw Zeeland en Australië.

Hoorde dat van mijn goede vriendin Jeannette van NZ, die mij een email stuurde over de eerste tekens van de lente bij haar.

Droevig dat toen de monteurs hier kwamen om de omgeving besturing te installeren op dinsdag, dat zij mijn rolstoel achter open lieten.

Blijkbaar zijn draden bloot en dit zal uitgaan in nat weer in de rolstoel moeilijk maken en misschien is er zelf kans dat als regen in komt dat de rolstoel stopt werken.

Richie is snel gaan winkelen vóór de volgende reusachtige stortvloed komt, er verzamelen zich nu veel donkere wolken, de schijnen veel regen te beloven.

Ondanks het weer en de spasmes en de pijn, ben ik van plan om te genieten van de dag, vanavond maakt mijn schat Richie kip kerrie voor mij.

Verheug mij op onzer avond eten en goede voetbal, zag woensdag een leuke dvd Little Miss Sunshine, die ik zeer goed vond, vooral omdat ik nu de dvd speler zelfs aan en uit kon zetten.

Geniet van elk kleine stuk van onafhankelijkheid die ik kan krijgen en hoop op meer vooral met de intercom voor de voordeur van de woning en het gebouw.

No comments: