Thursday, November 10, 2011

Een Goed Bezoek.


Pavel Tchelitchew.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pavel_Tchelitchew


Ik was aangenaam verrast rond lunchtijd vandaag toen de bel ging om 12.20 en het was de ingenieur Welzorg, zoals beloofd, om de gebroken armleuning te herstellen.

Nog beter, Tijl, de ingenieur slaagde erin om het nieuwe deel geplaatst had, het duurde lang; hij was hier om 12.20 en ging om 13.20 weg.

Hij was bezig de hele uur, en probeerde de nieuwe bout het best te installeren, eindelijk slaagde hij en Richie kon de boeken op de boekenrekken terugzetten.

NadatTijl ging, was het plotseling snel 14.30 en Mathilde was hier voor onze donderdag fysiotherapie afspraak.

Dan veel te spoedig was het 16.30 en zeer droevig moest Aud weggaan, Richie ging met haar naar de tramhalte, sindsdien zijn  de honden zijn kwaad met ons, vooral Cyril die zijn nieuwe beste vrienden terug wil.

Cyril was duidelijk verliefd, hij genoot van spelen met Aud, hij ging stikum vorige nacht in de slaapkamer waar Aud sliep en ging onder het dekbed, wij misten hem maar dachten het was erg lief.

Het is briljant dat de zuster van Richie hier was voor drie dagen, net als Richie is zij ook en verzorger voor haar partner, zodat het zeer goedd dat. een vriend kon helpen.

 Hopelijk zal Aud weer kunnen bezoeken, het was zeer goed om tijd met haar door te brengen, het voelde alsof wij elkaar jarenlang goed kennen, een goed bezoek en hopelijk zal zij weer op bezoek komen.No comments: