Saturday, November 05, 2011

Mezelf Blijven.

Enrique Tabara.
http://en.wikipedia.org/wiki/Enrique_T%C3%

Had letterlijk een vreeslijke dag, gelukkig geen ongeval in bed, behalve mij warm voelen had ik geen maagkrampen of een waarschuwing.

ik had moeten gerealiseerd hebben dat ik het toilet nodig had, toen ik onophoudelijk niet mijn positie kon handhaven, behalve een minuut of twee, voordat ik hulp nodig had.

Ik haat altijd Richie vragen om mij weer verplaatsen, maar dat is deze dagen mijn werkelijkheid, Richie werd geërgerd toen hij te weten kwam dat ik probeerde om hem niet teveel  te roepen.

Richie wil dat ik hem meteen roep, beter dan te proberen om het typen terwijl ik op mijn kant lig.

het is beter om meteen hulp te vragen voor ons allebei, het is aardiger voor mij om niet  aan de linkerzijde te leunen, veroorzaakt enorme spanning aan mijn rug en zij..

ik moet. hulp vragen wanneer ik het nodig heb, beter dat ik niet moedig probeer te zijn, wanneer het eigenlijk het tegengestelde is.

Te pijnlijk voor mij om niet hulp te vragen, werkelijk hoop daaaat het bedrijf een spoedig oplossing voor mij zal hebben, heb ik vrij snell nodig.

Vanavond ben ik vermoeid na al mijn ongemak, ondanks alles blij dat ik slaagde erin om mij redelijk o.k. te houden desondanks alles.

Ik doe mijn best om niet sacherijnig te zijn en onaardig oor e pijn, zo wil ik niet zijn, wil mezelf blijven, en t is optimistisch en positief.


No comments: