Saturday, November 26, 2011

Pandora's Box.

Verbazende scènes van ongelooflijk moedige mensen die ondanks dat velen door de politie en het leger bespoten zijn met traangas en verwond of dood geschoten;  nog steeds demonsterene zij in Tahrir plein in Egypten.

 Dit keer tegen de militairen die daar 60 jaar verantwoordelijk zijn geweest, de Egyptische mensen willen dat zij ook opstappen, net als in Januari  het regime van President Mubarak het deed.

Hij ging, de militairen niet, zij geven de opdracht  om te schieten, en traan gas ontspruitend, door te doden en te verminken, om de bevolking bang te maken en zo te houden..

De reden dat  er  zo vele brutale, corrupte overheden zijn, is dat zogenaamde ‘'democratische' overheden,`onze overheden hen in de macht hebben houden.

De landen schijnen deze dictators gemakkelijk te vinden om zaken met te doen, ongeacht de wanhopige situatie van de mensen.

Rusland steunt Syrië, geeft het geeft hen strategische havens, en Syrië wordt gesteund door Iran zodat China ook Syria steunt, de VS steunt  Egypten voor de V.S. een belangrijke strategische bondgenoot, ook steunen zij Bahrein dat hen havens geeft, dat is waarom zij niets ondernemen tegen het barbarisme  daar tegen de bevolking.

Tunesië was de vonk  in de strijd voor zelfbeschikking, voor Mohamed Bouazizi in Tunesië was zelf verbranding zijn enige manier om tegen de extreme corruptie te protesteren.

Voor de rest ons is dit een vreselijke situatie die één dag zal exploderen, de demonstranten in Tahrir hebben reeds opgemerkt dat het traangas in de V.S. wordt gemaakt.

No comments: