Saturday, November 19, 2011

Puppy Liefde.


 

Daniel van Nes.


Vandaag ontwaakte ik in heel veel pijn, omdat mijn lichaam tijdens slaap had bewogen, zo veel in feite dat het  verdraaid had.

Geen wonder die ik heb geschreeuwd, onmiddellijk was Tina op mijn bed, en probeerde mij te troosten door mijn handen te likken, wat een snoepje zij is, wij zijn beide blij dat  wij haar vonden.

Het is nu de derde  dag met onze mooie nieuwe hond Tina,  zij is zo goed, zij passt hier bij ons, een grappig idee dat zij slechts hier is sinds een paar dagen.

Richie vertelde mij dat vandaag in het park de honden allen samen als oude vrienden speelden; hij zei zij  zijn een gelukkig pak.

Dat is briljant nieuws, goed om te horen zij hadden dergelijke pret in het park, spelen met een puppy, bracht de puppy in Marleen en Cyril uit.

Richie zei hij had Marleen en Cyril nooit bij zulke hoge snelheid eerder zien spelen zoals vanmiddag, blijkbaar was het een prachtig gezicht, drie honden die pret hebben.

De honden doen het zeer goed, om het het goed te kunnen vinden met elkaar, aardig om te zien hoe zij het uitwerken tussen hen, onnodig tussen ze te komen, wij houden toezicht maar doen niets, tenzij het echt nodig is.

Cyril wegens zijn vroegere slechte ervaringen bij zijn oud huis is een nervoues hond, hij is de enige die af en toe, bezorgd wordt en begint zijn speelgoed te beschermen.

Maar hij begint ook  aardige tegen Tina te zijn, en daagde haar uit om een trek spelletje met hem te spelen, ik denk zij allen fijn samen zullen zijn; zij zullen spoedig een fijn pak zijn

No comments: