Friday, November 18, 2011

Meer Over Tina.


 

 Dag twee met Tina, zij is een lieve kleine hond, alhoewel het zijn vroege dagen, maar de drie honden schijnen reeds om dingen tussen hen uit te werken.

Marleen heeft Tina laten weten dat zij is de baas onder de honden, Cyril had een paar moeilijk momenten gisteren, hij werd ongerust gemaakt en onzeker.

Maar een bezoek aan de dierenwinkel voor pens, droge pens staafjes evenals nieuw speelgoed, daarnar zag Cyril het  weer zeer zitten., ook marleen was weer goed.

Vanochtend Richie stond  vroeg op om de honden naar het park te nemen, toen zij  terugkeerden, waren Marleen, Cyril en Tina zeer gelukkige honden.

Zij liepen rond en sprongen in en uit hond bedden, en toen terug opnieuw, alles in de hoogste snelheid, bijna zoals een wervelende derwisj, hij hield het vol voor meer dan 30 minuten

Tina moest aan honden bedden worden geïntroduceerd, gisteren wilde zij onmiddellijk op de bank zitten en haar stinkende pens kauwen, zij begreep het niet, zij begreep het wel vandaag.

Het volgende ding, is zij  moet helemaal zindelijk worden, op het ogenblik heeft zij noch niet de verbinding tussen uitgaan naar het hondentoilet en plassen gemaakt.

Vanmiddag kwam zij van het hondentoilet terug en deed een plasje en een poo onder e tafel in de woonkamer.

Ik ben zeker Richie zal Tina  helpen de verbinding spoedig te maken,  zij is een knappe kleine hond, zij zal spoedig zindelijk zijn in het huis.

Het goede nieuws is Tina houdt van ons allen,  zij is begonnen om het huis tegen potentiële indringers te verdedigen, ik ben zo gelukkig dat zij nu al een beslissing heeft genomen dat dit haar nieuw huis is.

No comments: