Monday, November 21, 2011

Nevelige Maandag


James Gleeson.

Het is zeer goed om te zien hoe de aankomst van Tina een positieve effect op Marleen en Cyril heeft gehad; tijdens mijn fysiotherapie sessie, hebben zij  goed gespeeld in de slaapkamer met Richie.

Een uiterst nevelige dag opnieuw vandaag om14.30 was het  zo dik ik kon nauwelijks mensen op de straat zien tot zij voor onzer huis waren, nu om 17.43 uur is het een nog meer nevelige nacht.

Richie en de honden zijn net teruggekeerd, nog  volledige vol van de opwinding van het park, zij spelend samen in hoogste snelheid, vooral Cyril en Tina

Richie vertelde mij dat de honden  door Tina  geactiveerd zijn geworden; zij is een prachtige kleine hond, die  naar het park gaan extra opwekkend heeft gemaakt.

Ik genoot van zitten in de woonkamer kijkend hoeveel  dikker de mist werd, zeer grappig om op te merken hoe het eind van de straat langzaam in de mist verdween.

Later rond 20.00 is de mist een beetje opgeheven en de temperatuur aanzienlijk gedaald, dit is nu echt winter,

Omdat Cyril en Tina gingen  zwemmen moest Richie de honden naar het honden toilet  nemen, daarna waren de handen van Richie net als stukken van ijs, zodat wij moesten wachten tot zij waren opgewarmd.

Toen de handen van Richie warm waren nam hij mij naar de badkamer en dan terug naar bed, dat ging veel beter met warme handen.

Terug in bed aten wij heerlijke lasagne terwijl wij keken naar Universitity Challenge  op BBC 2 TV, nu geniet ik van luisteren naar het Koor ook op TV en dit schrijven.

No comments: