Sunday, April 22, 2012

Het is de spanende tijd van het Voetbal Seizoen


Toni del Renzio 


Vandaag is een zeer prettige ontspannende tijd geweest; wij waren opnieuw zeer laat waker.

Dat is omdat wij tot ongeveer 02.00 uur op waren vanochtend, aangezien wij Match of the Day op BBC1 TV, gevolgd door Football League Show hebben gezin.

Het is zeer opwekkend nu, het is einde van het Voetbal Seizoen, zodat het is zeer zenuwachtig voor alle teams in kwestie.

Wij letten op een gespannen spel tussen Manchester United en Everton; het beëindigde met een scorelijn van 4-4, dat voor David Moyes, de Everton manager uitstekend was.

Dit is de tijd van jaar dat Alex Ferguson, de manager van Manchester United ‘squeaky bum’                             tijd noemt, wanneer iedereen of probeert te winnen of probeert om relegatie te vermijden.

Het werkelijk is een gespannen tijd, vooral wanneer de club die je volgt in de relegatie    streek is.

Arsenaal, de club die ik heb gevolgd; omdat ik in Noord-Londen woonde  terwijl ik   Criminologie studeerde en naar hun wedstrijden ging, doet het zeer goed.

Op dit ogenblik zijn zij nummer drie, in de Eerste Liga wat betekent dat zij een automatische plaats in de Champions League volgende seizoen zullen hebben.

Komende zondag is het einde van het voetbalseizoen, het laatste belangrijke wedstrijd is tussen Manchester City en Manchester United.

No comments: