Thursday, April 19, 2012

De Ware Reden

Endre Rozsda 


Gisteren was een zeer goede dag, ik zat in een redelijk stabiele positie, en moest Richie slechts voor een keer vragen mij te  verplaatsen.

In tegenstelling tot vandaag, wanneer ik hem heb al meerdere keren  moeten vragen, en  typisch zodra Richie en de honden na het Amsterdam bos gingen, werd mijn positie zeer moeilijk om te handhaven.

 Ik ben zo blij dat Richie en de honden,  na twee uren thuis waren, nadat ik zou slecht en in veel ongemak zat, nu zal het worden aangepast zodat ik comfortabel kan zijn.


Het werkte, maar niet voor lang, omdat ik vrij spoedig nogmaals hulp nodig had, o 19.30 was ik weer ingestort, toen Richie mij uit bed haalde, realiseerden wij wat de echte reden voor mijn slechte houding was.

Nogmaals was het darmbewegingen, ik had één dringend nodig, in plaats van zittend in mijn rolstoel om mijn oefeningen met de Motomed te doen, vroeg ik Richie om mij meteen naar het toilet te nemen.

Het was goed om te doen,aangezien ik wanhopig was om een te hebben, zodra het over was, was alles beter en geen wonder ik werd totaal gedestabiliseerd.

Geen wonder ik kon mijn positie niet handhaven, ik voelde mij vrij miserabel.

En eigenlijk begon om te heulen, zodat ik Richie riep en de rest is nu geschiedenis, omdat ik terug in bed nadat ik met succes mijn oefeningen heeft gedaan.

No comments: