Thursday, April 26, 2012

Vooruit Kijken.

Toyen 


Op Dinsdag nacht toen Chelsea met succes tegen Barcelona had gewonnen, dachten wij allebei dat het briljant zou zijn als Beieren München tegen Real Madrid zou winnen de volgende nacht.

Dan zou Chelsea tegen Beieren München in de finale spellen, een uitstekend idee vonden wij.

Wij zagen hele spel niet de volgende nacht, tegen de tijd dat wij overschakelden, had Ronaldo  al twee doelen voor Madrid, het scheen alsof zij ging winnen.

Er waren geen doelen in de tweede helft, zodat ging het naar extra tijd en toen dat over was, ging het naar strafschoppen.

En toen was er het dolkomische gezicht dat de beste spelers van Real Madrid hun doelen misten, Ronaldo was de eerste, gevolgd door Kaka.

Maar het moest nog beter worden toen de laatste Duitse speler, gestapte voorwaarts van
Zo het grappig om die gezichten te zien van de supporters van Madrid.

Aangezien het op hen begon te beseffen dat zij niet zouden kunnen winnen, iets dat niet vaak gebeurt,  Sebastian Schweinsteiger nam zijn strafschop en won het.

Vlak alvorens dat gebeurde was er een vrij droevig gezicht van de Madrid manager Jose Moriniho die op zijn knieën schijn te bidden.

Droevig voor hem, won vaardigheid en niet bijgeloof het spel, waaraan hij bij het eind van de wedstrijd in de tunnel verdween.

Het laatste beeld dat wij zagen was  zeer gelukkige spelers van Beieren München en hun extatische supporters, het was een mooi gezicht, ik verheug mij nu op 19 Mei en de                           finale.                                      
No comments: