Monday, April 23, 2012

Een Weekend met veel Opwinding en Spanning..

Toni del Renzio 

Het is een prettig weekend geweest, met veel opwinding en spanning,  de laatste wedstrijden van het voetbalseizoen 2011-2012.

Er zijn reeds sommige droevige resultaten geweest, Wolves voetbalclub is reeds naar de Championship divisie gegaan, nadat zij gisteren van Manchester City hebben verloren.

Een schande dat dit is gebeurd, aangezien de voetbalclub van Wolverhampton in de Premier League voor de laatste drie jaar door hun uitstekende ex-manager Mick McCarthy is gehouden.

Het besluit door de eigenaar van de club, hem zo dicht aan het eind van het seizoen te ontslagen was zeer kortzichtig, en heeft voor hen geresulteerd dat zij naar het Kampioenschap dalen.

De eigenaar besloot dat zij een betere manager wilden, zij begonnen zelfs mensen te interviewen en er waren verscheidene potentiële nieuwe managers.

De mensen zoals Alan Curbishley en Steve Bruce, zowel met bewezen  als voetbalmanagers, en allebei waren zij zeer geïnteresseerd in de baan.                                 

Dan beslisten de Wolven, dat zij de gesprekken zouden tegenhouden en de baan aan de assistent,Terry O'Connor van McCarthy te geven.

Een vreemd besluit dat aangezien zij een betere manager dan Mick McCarthy wilden, zij zullen hopelijk Terry O'Connor niet ontslaan en zullen hem een kans volgende seizoen geven.

Volgende weekend zal het duidelijk worden, welk andere clubs zullen dalen en die degenen zullen naar de Premier League gaan, maar de spanning zal gaan tot de laatste spelen worden gespeeld.

Dan hebben wij het Europese voetbal Kampioenschap om  te verheugen op, dan is dat het einde van voetbal voor de zomer is, tot het volgende seizoen in Augustus begint.

Vóór dat is er de zomer om mij op te verheugen, en er zijn twee bezoeken van twee zeer goede vrienden om te genieten.

Iets waar wij beide behoefte aan hebben, aangezien wij heel wat tijd met enkel ons twee besteden, wij houden van elkaars gezelschaap, dat hebben wij altijd gehad, maar het is ook goed voor allebei van ons om andere mensen te zien.

Ik kan nauwelijks wachten om Jaya te zien; zij zal hier begin Mei voor drie prachtige dagen zijn.

Een andere goede vriendin, Angela zal in Augustus komen bezoeken, wetend dat deze twee mooie vrienden ons zullen bezoeken, heeft mij een boost gegeven.

Het zal briljant zijn om deze twee aardige vrienden opnieuw te zien, dergelijke goede vrienden hebben die wat tijd met ons komen doorbrengen.

Ik verheug mij zo op het socialiseren met onze lieve vrienden, het zal uitstekend zijn om vrienden te hebben die tijd met ons hier doorbrengen


  





No comments: