Saturday, April 14, 2012

De Vrijheid Om Mezelf Uit Te Drukken.

Mimi Parent


Ik gebruik mijn Dragon spraakerkenning software, zonder enige zorgen wat werkelijk aardig is.

Richie en de honden zijn net van het Park Rembrandt terug, waar zij schijnen veel pret gehad te hebben, door de gekke manier dat zij teruggekeerd zijn,en hoe de honden rond het huis lopen.

Het is goed hier te zitten sprekend in mijn Bluetooth microfoon en al mijn woorden verschijnen op het scherm voor mij, wat niet slecht is.

Ik verwachtte niet werkelijk te genieten van gebruik van deze software, zoals ik nu geniet.

Het geeft mij werkelijk de vrijheid mezelf uit te drukken zonder uitgeput te worden, door mijn hand over het toetsenbord te slepen en met mijn wijsvinger te typen.

Onlangs ben ik niet erin geslaagd om zo veel te schrijven aangezien ik gebruikte aan welke voor me frustrerend was.

Zo veel om te zeggen en geen mogelijkheid zou om als mijn wijsvinger te schrijven vaak eenvoudig ophouden functionerend voor de dag.

Wanneer mijn wijsvinger ophoud te werken, aanvankelijk probeer ik met mijn duim evenals met mijn pink te typen, het werkt voor een tijdje, maar dan moet ik ophouden.

Dit betekent gewoonlijk dat schrijven afgelopen tot de volgende dag, nu kan ik blijven schrijven, en het enige ding dat mij nu tegenhoudt, is de tijd.

Ik ben werkelijk gelukkig nu met Dragon 11, het is werkelijk zo veel beter dan de vroegere versies, het heeft mijn stem veel sneller dit keer erkend.

Welke zeer weinig irritatie en heel wat genoegen heeft betekend, fijn mezelf uit te drukken door een dagelijkse post te schrijven.

Nu aan het einde van de dag is er zelfs een glimp van zonneschijn, niet slecht om 18.15, de lente is werkelijk hier nu, en wie weet kunnen de dingen spoedig beter worden.

Vanavond zal het nog beter worden omdat The Voice, één van de beste recente programma op BBC 2 TV is, met Sir Tom Jones, Jessie J, Will.i.am, Danny O'Donoghue.   

Ik verheug mij enorm op het programma.

No comments: