Wednesday, April 25, 2012

Het Leven is werkelijk vol van verassingen


Toyen 


Vorige nacht was werkelijk grote pret; wij letten op de Champions League wedstrijd tussen Barcelona en Chelsea op TV.

Één week geleden letten wij op het eerste been van de toernooien, toen Barcelona Chelsea in Engeland, op Stamford Bridge speelde.

Dan was het amuserend om de wanhoop op de gezichten van de speler van Barcelona te zien toen Didier Drogba een doel voor Chelsea maakte en het team Barcelona verhinderde om het gelijk te maken.

Dit was een belangrijk buiten spel voor Barcelona, aangezien elk doel voor twee telt, maar zij haalden zelfs één doel niet.

Barcelona had dit niet verwacht; hun houding schijnt altijd te zijn dat zij denken enkel door te verschijnen zij automatisch gaan winnen.

Omdat zij het beste team in Europa voor vrij lang zijn geweest, geloven zij dat zij altijd zullen winnen.

Vrij vaak winnen zij, aangezien zij een zeer goed team zijn, het enige nadeel is ze spelen vals, werkelijk jammer dat Barcelona altijd bedriegt, een schande aangezien zij dergelijke goede spelers zijn.

Wat vorge nacht briljant maakte, was dat Barcelona twee doelen kreeg en het leek alsof zij zou winnen.

Dan werd John Terry, de kapitein van het team, gestraft voor het trappen van een speler van Barcelona, hij kreeg een rode kaart en werd onmiddellijk weg gestuurd.

Chelsea was nu zonder hun kapitein, en hun beste verdediger, zodat  zij konden slechts enkel poging om voetbal van Barcelona tegen te houden.

Welke zij zeer goed deden, met slechts 10 spelers en geen verdedigers, dan gaf Ramares Chelsea een nieuwe kans om terug in het spel te komen door een briljant doel te maken.

Dit rammelde werkelijk het team van Barcelona, dat begonnen zij schoppen te geven en te trappen , evenals duiken bij elke kans zij kregen, in hun pogingen om een strafschop te krijgen.

Zij kregen een penaltie die Lionel Messi, nam en miste tot de verrukking van alle Chelsea fans in het stadion.

Het was grappig om Lionel Messi te zien, die wordt beschouwd als de beste voetbaler in de wereld, die niet alleen geen doel krijgte, en constant het houtwerk trof, maar dan uit frustratie raakt hij ook een speler Chelsea en schopte.

Dan besliste de manager Roberto de Matteo, Didier Drogba weg te nemen, omdat hij na het opvoeren van briljante prestaties zeer vermoeid was.

De manager riep Fernando Torres, die tot de verrukking van iedereen, behalve de fans van Barcelona en spelers, een prachtig doel maakte, dat betekende Chelsea had het spel gewonnen.

Zo nu gaan zij of Real Madrid spelen of Beieren München, ik denk dat het komisch zou zijn als Beieren Munchen ging winnen.

Een perfecte finale van Champions League; Ik denk het fijn zou zijn als Beieren Munchen Real Madrid vanavond zou slaan, wat zij ook deden.

Niets dan beter dan dat, Barcelona en Madrid wordt verstoord, zij hoopte duidelijk dat zij tegen elkaar in de finale zouden spelen.

Het leven werkelijk is vol van verrassingen.


No comments: