Sunday, April 08, 2012

Denken en Handelen voor onszelf.

 
Peter Purves Smith
http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Purves_Smith Ik wens werkelijk  dat wij konden  bijgeloof van de hand doen, en de ontwikkelingen in wetenschap sinds de middeleeuwen omhelzen.

Ik ben zeer sterk van mening dat wij zouden moeten beginnen denken en voor onszelf te handelen: om dit te doen hebben wij toegang tot informatie en niet bevelen nodig over wat wij mogen weten en kunnen denken en wat verboden is te weten.

Beter informatie dan te indoctrineren, zodat wij kunnen beginnen dingen voor ons en onze gemeenschappen te doen.

Op het ogenblik, blijven wij enkel alles goedkeuren, die wij door de media word verteld, omdat wij denken wij zijn niet slim genoeg en hebben politici nodig om voor on zelf te denken.

Wij worden geïndoctrineerd om te geloven, dat wij onmogelijk intelligent genoeg konden zijn; zo moeten wij op onze plaats blijven.

Er is een ongelooflijke hoeveelheid valse informatie, evenals heel wat informatie die eenvoudig van ons wordt ingehouden.

Ik wens wij konden definitief realiseren dat wij niemand nodig hebben, behalve ons zelf, om onzer eigen leven te leiden en onze gemeenschappen en onze landen.

Wat wij nu al doen, maar wij denken dat de overheid is die dat doet. wij doen het werken en zij, de politici zorgen ervoor het voor hen werkt.

Vele politici hebben nooit gewerkt in hun leven; de meesten kunnen zelf niet werken, zodat zij willen dat wij blijven zoals wij nu zijn; verdeeld, onwetend, en doorzeefd met bijgeloof en afhankelijk van  slimme politici.

No comments: