Thursday, August 30, 2012

Vastbesloten Om De Uitdaging Aan Te Gaan.


The Unthinkable, 1957.
Roberto Matta.


Communicatie is nuttig, ik heb net met Richie vanmiddag gesproken en vertelde hem over mijn zorgen over de  Seetech computer, nu dat ik het besproken heb met hem voel ik me beter.

Toen ik hem vertelde dat ik bang was dat ik geen software zou kunnen installeren, want er was geen CD of DVD drive, en hij vertelde  dat het kan worden gedaan via een externe harde schijf.

Dat is briljant nieuws om te weten dat Richie mijn  Dragon spraakherkenning software zonder problemen kan installeren.

Ik ben zo blij dat het mogelijk is voor mij om mijn spraakherkenning ter gebruiken, om dat ik het leuk vind om te gebruiken om te schrijven.

Afgezien van de Dragon spraakherkenning software, kan ik ook Microsoft Office kopen dat heeft een e-mailprogramma en Word, dit is ook te downloaden.

Of ik kan  Open Office downloaden  gratis, dit een  open source applicatie gelijk met   Microsoft Office is.

Mijn andere optie is dat we hebben Office 2003, die ik kan gebruiken en blijkbaar is het mogelijk om Outlook Express gratis van het Internet te downloaden.

Dus mijn zorgen zijn opgelost, een andere was het feit dat er geen microfoon of web cam was, maar Richie zij dat het niet een probleem was om dat hij een externe kon installeren

Dat is een echt goed idee; in de tussentijd heb ik ook een e-mail naar RTD Het Dorp gestuurd om te vragen of het mogelijk is voor hen om een microfoon en webcam te installeren, evenals een extra USB-poort is nuttig.

Nu voel ik me 100 keer beter over de computer, ik voel me zeer positief en ben vastbesloten om de uitdaging aan te gaan en zal leren hoe ik Seetech gebruiken.

Volgens Richie is de Seetech computer een fijne apparatuur, ik wil het moment grijpen en het beste van maken zodat ik kan blijven communiceren.

No comments: