Tuesday, August 07, 2012

Fijn om eventjes te ontsnappen.


http://en.wikipedia.org/wiki/Roberto_Matta
http://en.wikipedia.org/wiki/Roberto_Matt

  
Afgelopen vrijdag begon ik te kijken naar de atletiek op BBC tv in het Olympisch stadion, het was aangenaam om te zien      

Gisteren zag ik veel van de evenmenten zoals de ongelijke bar met Beth Tweddle, die gaf een prachtige prestatie, die haar een bronzen medaille verdiende.

Beth uiteindelijk haar Olympische medaille; ze won drie wereldkampioenschappen, maar  tot nu, had zij nooit in die Olympische Spelen een medaille gewonnen.

Zij heeft net goud gemist,omdat ze zeer licht struikelde toen zij afstapte van de ongelijke bar, de bronzen medaille was wel verdiend door Beth.

Gisteren keken we ook Boksen, en zagen we een goed gevecht tussen Anthony Ogogo en Stefan Hartel uit Duitsland, die Anthony een halve finale plaats verdiende.

Ook zagen wij de Ierse superstar, Katie Taylor, die won tegen Natasha Jonas van Groot-Brittannië, in 60 K boksen kwartfinale.

Het was goed om  vrouwen te zien boksen, goed dat het werd uiteindelijk opgenomen in de Olympische spelen; maar het werd al snel irrelevant, talent was wat telde niet of het een man of een vrouw was

Kijken naar de  honderd meter race van de mannen was leuk  en er was weinig twijfel na het begin dat Usain Bolt de winnaar zou worden.

 Johan Blake was een zeer nauwe tweede, ik ben zeker dat Blake binnenkort veel wedstrijden  zal winnen.

Het was briljant om Andy Murray te zien spelen tegen  Roger Federer, leuk om te zien dat Andy in controle was.

 Nog beter om te getuigen hoe Andy Murray  Roger Federer versloeg en een Olympische gouden medaille gewonnen heeft, slechts een maand nadat Roger tegen hem op Wimbledon in juni gewonnen had.

Laura Robson en Andy Murray kon goud in een dubbelspel wedstrijd tegen de top zaden uit Wit-Rusland helaas niet winnen.

Uitstekende om te zien hoe Lizzie Armitstead een zilveren medaille won in de fiets wedstrijd voor vrouwen, de winnaar was Marianne Vos van Nederland.

Er waren zoveel uitstekende wedstrijden en na een tijdje werd het te veel om al die namen te kunnen onthouden.

Het belangrijkste was dat ik enorm genoten; het deed mij goed om eventjes mijn ongemak en pijn te ontsnappen door de wedstrijden te zien op BBC tv.


                                                                     
No comments: