Monday, August 06, 2012

Harmonie En Eenheid.

Roberto Matta 
             

Het heeft mij veel plezier geschreven om te kijken naar de verschillende gebeurtenissen in het Olympisch Stadion, in Stratford London in de afgelopen drie dagen geweest.

Atletiek vind ik  spannend, vooral de Hepthalon, met mijn favoriete atleet, de prachtige, Jessica Ennis.

De fiets evenmenten zijn ook zeer spannend geweest, de individuele tijdritten en de ploegenachtervolging plus de sprints zijn allemaal uitstekend geweest.

Een andere evenmenten die is fascinerend om naar te kijken was de gymnastiek, het was geweldig om de kracht en de techniek van de concurrenten te zien.

De vloer gymnastiek zijn prachtig om naar te kijken, ik kan niet geloven hoe hoog  ze kunnen springen en dan verbazingwekkende acrobatiek uit voeren terwijl ze in de lucht zijn.

Sommige van de andere gebeurtenissen die mijn aandacht gevangen was de kluis,  waar de afgesleten met een verbazingwekkende snelheid op te springen, om dan meer verbazingwekkende acrobatiek uit te voeren.

Naast het paard zijn de ringen, de parallelle staven en de ongelijke liggers zeer goed, en de moeite waard om na te kijken, vooral voor de kracht en techniek van alle deelnemers.

Het is aangenaam om naar te kijken na zo veel grote concurrenten, en om te zien hoe vriendelijk en ondersteunende ze zijn met elkaar.

Werkelijk schitterend om te zien dat deze hevige concurrentie plaatsvindt te midden van dergelijke harmonie en eenheid van doel.

Op het nieuws heb ik net gehoord dat de coalitieregering in Engeland, van de conservatieven en de liberaal-democraten is begonnen zeer gespannen te worden.

Blijkbaar zijn de beloften aan de Liberaal Democraten van de Conservatieven bij de vorming van de huidige coalitie regering gebroken.

De coalitiepartners lijken niet in harmonie te zijn noch hebben zij een eenheid van doel zoals de Olympische concurrenten dat hebben.

Hier in Nederland werd de coalitieregering gedwongen af te treden vanwege een gebrek aan harmonie en eenheid.

Dus zullen er nieuwe verkiezingen hier in September plaatsvinden, misschien moeten Engeland ook onder ogen zien dat een nieuwe verkiezingen dwingen nodig is.

Misschien zullen zij op deze manier ook spoedig afkomen van hun opportunistische coalitieregering.No comments: