Tuesday, November 27, 2012

Nog meer om naar uit te kijken.


 

Roberto Matta.


Wij hadden een vroege start vandaag, dat is te wijten aan het feit dat een leverancier, Beenhakker ging het nieuwe kussen voor de stoel douche leveren.

Op 09.30 ging de deurbel  en het was de ingenieur van Beenhakker met het nieuwe kussen, die hij aan de achterkant van de stoel douche vakkundig heeft verbonden.

Door het geluid van zijn stem klonk hij vriendelijk; Richie en hij waren zeer geanimeerd aan het praten over de honden die om hen heen speelden.

Na zijn vertrek ging de telefoon, en het was onze vriend John uit Glasgow, de vertelde me dat hij zou hier komen op 8 December voor een week.

Hij zei als wij iets van Schotland willen, dan kon ik hem een e-mail sturen en hij zal zijn best doen om de gewenste artikelen te vinden.


Wij kijken beide uit om John in December te zien , het wordt echt speciaal zeker naar 12 jaar,wij zijn beiden enthousiast over het vooruitzicht.

Vanavond Richie gaat beginnen met de voorbereiding van de vrucht voor onze kerst cake als ook de Christmas pudding, dus meer spannende dingen te verheugen op.

Ik weet dat ik zal moeten wachten een beetje langer nog, maar ik houd van het hele Kerstmis seizoen, mijn favoriete dagen zijn 19, 20 en 21 december.

Vanavond heb ik een nieuwe editie van Later with Jools Holland op BBC2 om na uit te kijken, er zijn dus nog genoeg leuke dingen om mij op te verheugen.

No comments: