Saturday, November 03, 2012

Heerlijke Curry en Later with Jools Holland.


 
Roberto Matta.

Het eten dat Richie voor ons diner gisteravond gemaakt was zelfs beter dan het de avond tevoren was geweest, de smaken waren meer ontwikkeld.


Richie heeft de curry opgewarmd; en meer kruidig vegetarische worst mix ballen gebakken, die werden geserveerd in een hete tomatensaus.

Hij heeft meer baka banaan gemaakt en ook pastinaak chips om te eten met de maaltijd, het was nogal een feest dat we beiden genoten hebben.

Veel later na de maaltijd we keken de uitgebreide editie van Later with Jools Holland op BBC2.

Op dinsdag dacht ik dat The Killers een zeer goede band waren, gisteravond heb ik mijn standpunt herzien en dacht dat ze niet erg spannend waren.

De naam gaf me een verwachting dat ik sexy rock 'n' roll zou horen, in plaats daarvan werd het tamelijk tamme optreden; zij zouden niet The Killers genoemd worden omdat ze niet goed genoeg zijn.

Ze klonken als een zeer afgezwakte versie van Bruce Springsteen, ik ben  zeker dat grote menigten op stadions zal het niet erg vinden , zolang ze kunnen meezingen met hen.

Een andere  die geen goeie indruk maakte, was toen ik hoorde  meer van Kristina Train, ze heeft een mooie stem maar het was niet mijn soort,  het was ook vrij tam.

Een van de anderen artiesten, die wij niet hebben imponereet op dinsdag en niet mijn gedachten konden veranderen gisteravond was een band genaamd Polica.

De band bestaat uit twee drummers en één bassist samen met een belachelijk ronddraaiende zangeres en elektronische achtergrondmuziek.

Ze waren veel te pretentieus en kunst school music voor mijn smaak, ze niets, noch hadden ze goede teksten of een goede prestatie.

Ik heb genoten om meer van de getalenteerde Valerie June, zij heeft  een prachtige stem speelt de gitaar erg goed en haar teksten zijn goed.

De andere artiest waar ik van weer heb genoten afgelopen nacht, was Cody Chestnutt die de front man voor een geweldige band is, ze hebben veel talent en energie.

Toen ik hun voor het eerst hoorde,  dacht ik dat ze waren zeer goed, niet helemaal de muziek die ik leuk vindt, nu dat ik meer gehoord heb afgelopen nacht ben ik nu over gewonnen.

Ik denk dat ik ga proberen op internet een CD van hun te vinden , zodat ik meer Cody Chestnutt en zijn prachtige band luisteren kan.

De andere performer die was absoluut geweldig was Jackie De Shannon, het was een groot voorrecht en een genoegen om haar te horen zingen.

Haar liederen zijn zeer bekend maar zij zijn vooral gezongen door vele bekende performaners door de jaren heen.

Al met al was het een leuke vrijdag voor ons beiden en zelfs voor de honden die heerlijk ontspannen waren nadat zij in het Amsterdamse bos gelopen hebben.

No comments: