Wednesday, May 18, 2011

Vrienden Bezoeken Is Goed.


Brightly Coloured Burdwns.
Brian Kershisnik

http://en.wikipedia.org/wiki/Brian_Kershisnik

Vanaf Oktober tot December waren wij bezig met Spike’s ziekte, zijn uiteindelijke diagnose van ruggegraatskanker op 18 November en euthanasie 18 December.

Dan had ik longontsteking op 9 Januari, pas eind Februari begin Maart was ik  weer beter, van november tot maart deed ik alleen mijn dagelijkse posten, niets anders.

Aangezien ik nu meer tijd in mijn rolstoel doorbreng en mijn laptop niet zoveel gebruik.

Het is plezierig, zittend in de rolstoel; wat niet zo mooi is dat ik niet andere blogs heb kunnen bezoeken.

Vorige Woensdag toen Blogger niet beschikbaar was, toen kwam de gedachte dat ik niet meer mijn vrienden zou kunnen bezoeken, dat was schokkend.

Besliste meteen hun te gaan bezoeken terwijl ik kan, ik heb genoten van het bezoeken van blogs.

Ontdekte het droevige nieuws dat Tessa @ Aerial Arnadillo in December is overleden, ik had niet zoveel contact, occasionele bezoek en e-mails.

Genoeg om te weten dat Tessa een prachtige vrouw was, een begaafde kunstenaar, die door iedereen zal worden gemist,  die haar kenden en van haar hielden.

Ik vond ook dat  Anne’s blog Disabled not Dead was weg, het was helaas geschrapt, ik denk dat is jammer aangezien het een goede blog was, een goed bron van informatie over MS.

Ik hoop Anne ok is, tot dusver ben ik tot de letter G, er zijn nog veel meer blogs om te bezoeken, ik verheug mij om hallo en om vele posten te lezen .

No comments: