Sunday, May 29, 2011

Bezoek Van Een Goede Vriend.Abdul Hasi Al Gazzar
http://en.wikipedia.org/wiki/Abdel_Hadi_Al_Gazzar
 


Wij keken naar de Champion’s League finale  tussen Manchester United v Barcelona in Wembely, het was een goed wedstrijd.

Manchester United was totaal overmeesterd door Barcelona, zij waren duidelijk de veel betere ploeg.

Barcelona had totale controle van de bal vanaf het begin van de tweede helft, zodat Manchester United geen kans had om meer dan het doel dat zij in de eerste helft hebben gekregen.

Barcelona ging  nog eens twee doelen scoren, die het duidelijk maakten dat zij hadden gewonnen.

Nadat het spel Alec Ferguson toonde wat een grote man hij is, ondanks dat hij totaal kaput was door te verliezen, ging hij meteen naar de manager van Barcelona om hem te congratuleren..

Droevig is Nur nu al weg, het was een ongelooflijk kort bezoek, het was werkelijk goed om hem te zien, en wie weet misschien vind hij een baan hier.

Hij heeft beloofd om ons spoedig weer te bezoeken; Ik hoop hij doet het, omdat het altijd goed is om tijd met hem door te brengen.

Wij omtmoeten elkaar 11 jaar geleden, toen wij allebei gewerkt voor  Euronet, een internet provider, daar heb ik een groep aardige mensen leren kennen.

Ik ben nog in contact met 5 van hen, via Face Book, en drie ook via e-mail, dat is fijn na 11 jaren, ik houd van in contact met vrienden te blijven.

No comments: