Thursday, May 26, 2011

Een Rustige Dag VandaagPaul Paun.
http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_P%C4%83unEen rustige dag vandaag, enkel mijn fysiotherapie afspraak met Mathilde daarna een late lunch, toen ging Richie naar de winkel.

Hij keerde met een paar zakken pot grond terug zodat hij kon vde rest planten in potten en bakken planten die hij gisteren heeft gekocht.

Ik genoot grondig van toe kijken hoe hij dit deed; het was mooi te zien hoe de vensters en de galerij bij de voordeur evenals het balkon werden omgetoveerd.

Wij hebben vele bakken en potten, een met kruiden, en 4 met aardbei planten en ook veel mooie bloemen.

Een zeer plezierige middag vandaag, helaas is het weer koeler en regenachtig geworden, waarschijnlijk goed dat het regent aangezien I de  lente droog is geweest.

Morgen is mijn afspraak met Ruud van Summit om een paar aanpassingen aan de rolstoel kuip te maken, zo dat zitten beter zal zijn in de rolstoel.

Rond middernacht komt Nur aan, hij is een goede vriend, die tot Zondag zal blijven; hij verbleef hier vorig jaar met ons terwijl hij werk zocht.

Droevig vond hij geen baan hier, wel in Engeland, jammer aangezien het goed zou geweest zijn om Nur in Amsterdam hier te hebben.

Het zal aardig zijn om Nur te zien, zelfs als het slechts tot Zondag middag is.

No comments: