Sunday, May 01, 2011

Van Het Aardige Weer Samen Genieten.


Don VanVliet.
Don Van Vliet was known as Captain Beefheart during his days as a rock musician and later led a reclusive life as a painter. Van Vliet died Friday 17 Decembe2r 2010,n from complications of multiple sclerosis in Northern California. He was 69. Captain Beefheart’s music career, which stretched from 1966 to 1982, featured a surreal mixture of rock, primitive blues, free-form jazz and avant-garde poetry. In the 1980s, Van Vliet turned full time to art, painting in a raw, expressionistic style.

http://en.wikipedia.org/wiki/Captain_Beefheart


Vanochtend werd ik te vroeg wakker, omdat het zo koud was en het dekbed uitgegleden was van mijn schouders.

Het lukte mij niet om weer onder het dekbed te komen, dit was onmogelijk, omdat ik dacht ik Richie had gehoord, vroeg ik hem om mij te helpen.

Hij vertelde mij, hij zou zijn best doen, maar kon niet lopen; zijn voeten waren zo pijnlijk.

Maar op de een of andere manier lukte het hem uit het bed te komen, hij kwam naar mij toe, op zijn knieƫn, en deed het dekbed over mij.

Ongelooflijk maar zodra ik opnieuw warm werd sliep ik, het was drie later uren toen ik weer eens wekte.

Zodra ik helemaal wakker was, herinnerde ik mij onmiddellijk dat de voeten van mijn schat zo pijnlijk waren, dat hij niet kon lopen.

Ik horde hem zachtjes met Cyril spreken, ik riep hallo en onmiddellijk antwoordde hij, en vertelde mij dat zijn voeten ongelooflijk pijnlijk waren.

Het gebeurt nachts, wanneer de schade aan de huid wordt droog, zodat het voor hem in de ochtend afschuwelijk pijnlijk is, vandaag was de slechtse dag.

Ik was benieuwd hoe wij het zouden doen, als Richie niet kon lopen, mijn moedige schat kroop op zijn knien naar de badkamers en weekte zijn voeten en deed lanfette creme op zijn voeten.

Dit hielp hem en net toen ik bijna  in paniek raakte, liep Richie naar mij toe, wat was ik blij om hem te zien lopen.

Hij was in veel pijn maar kon zich rond bewegen, Richie stelde mij gerust, dat zijn voeten beter werden, maar het zou nog paar van weken duren voor het gehield was.j

Het is afschuwelijke om Richie in dergelijke pijn te zien, ik hoop dat zijn pijn spoedig gaat en zijn voeten helen zodat, wij kunnen van het aardige weer  samen genieten.

No comments: