Thursday, May 19, 2011

Goede Resultaat.


Welzorg was eindelijk hier gisteren, na het beloven van een snelle afspraak op 30 Maart, dat niet materialiseerde.

De vertraging was wegens het bestellen van de nieuwe joystick en dan het inplannen van een afspraak in hun drukke agenda's

Jammer dat zij mij niet konden meedelen, dat zou beter zijn geweest dan mij in onwetendheid te laten, ik dacht ik was opnieuw vergeten.

Ik maakte het duidelijk, dat als de de tijdelijke joystick/stuurkast de rolstoel niet goed werkte, dat ik verwachte dat alles terug geplaatst word.

Gelukkig dat ik zoveel e-mails over deze situatie had verstuurd, Welzorg was van plan geweest om mijn rolstoel voor 6 dagen weg te nemen.

Zij zeiden dan dat ik de rolstoel kon houden, maar dit zou zonder de stuurkast nutteloos zijn, zonder kantelen kan ik niet goed ingezet worden.

Kantelen is belangrijk om goed in de rolstoel kan zitten, en vooruit kippen om de Motomed te gebruiken, na vele e-mails, heeft Welzorg belooft om een alternatieve stuurkast te installeren.

Dit resulteerde in een goede afspraak met Welzorg; zij installeerden een alternatief stuurkast zodat Richie de rolstoel kan besturen.

Het was een goed resultaat dankzij dat ik een betere oplossing wilde, dan het aanbood dat zij aanvankelijk aangeboden hadden.

Jammer dat zij niet meteen de nieuwe joystick konden hier installeren, aanstaande maandag zijn zij terug met de aangepast stuurkast.

No comments: