Monday, May 30, 2011

Goede Wedstrijden.The Glasgow Boys.
http://en.wikipedia.org/wiki/Glasgow_School

Vandaag is mooi weer, fijn om blauwe hemelen, zonneschijn te zien, jammer dat het zo koel was en regenachtig was terwijl onze vriend Nur hier was.

Vorge nacht keken wij na twee beslissings wedstrijden, tussen Peterborough v Huddersfield voor een plaats in het Championship.

De tweede was Stevenage v Torquay, zij spelend voor een plaats in League One, ik wilden dat beide teams winnen.

Beide spelen waren goed, de voetballers speelden met 100 % hartstocht, alsof zij in de finale van de Champions League speelden.

Twee opwindende wedstrijden, Peterborough versloegen Huddersfield en gaan naar de Championship en Stevenage won tegen Torquay, zij hebben een plaats gewonnen in League One.

Vanmiddag was de beslissings wedstrijd tussen Reading v Swansea, een zeer goed spel, Swansea heeft gewnnen, zij zullen nu in de Premier League spelen in augustus, dit is voor het eerst in 28 jaar.

Zeer spannend voor Swansea, dit zal een grote boost geven aan de mensen evenals de economie van de stad en het gebied.

Toen Blackpool vorig jaar in de Premier Le
ague kwamen verdienden de lokale economie meer dan 40 miljoen ponden.

Dit zou voor Swansea zo goed zijn, zij kunnen veel met het geld doen,  bezoekers aan de stad zullen voor de lokale economie goed zijn.

Hopelijk zal Swansea goede voetbal spelen die het volgende voetbalseizoen beginnende in Augustus zeer opwekken zou maken.

No comments: