Wednesday, May 11, 2011

De Alliantie Is Een Zeer Slechte Verhuurder.


Pedro Friedeberg.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pedro_Friedeberg
  
Duiven wekten mij, die in onze bloemenbak probeerden een nest te maken, de honden deeden hun best de vogels weg te jagen, dat gebeurd zodra zij bij de vensters omhoog springen.

Droevig hebben onze verhuurder, ons nogmaals dit jaar in de steek gelaten en niets gedan om de anti duiven pennen te installeren.

Zonder de pennen zijn er duiven die in het gehele gebouw nestelen; buiten de huis deur is de geur van duif stront overweldigend.

Het is een dagelijkse bezigheid om de vogels weg  te jagen, onze verhuurder doet nooit iets voor ons, behalve onze huren jaarlijks verhogen.

Deze bouw zou toegankelijk zijn voor gehandicapten, helaas is dit niet waar, zelfs alvorens ik mijn elektrische rolstoel had, kon ik niet mijn buren bezoeken.

Een zware glasdeur moet open worden gehouden, zij  konden  een elektronisch openingssysteem geïnstalleerd hebben net als bij de hoofdingang.

De lift is niet brand bestendig, als er een brand is moet iedereen in rolstoelen, door de brandweer door de ramen getild.

De gangen zijn gemaakt van metaal latjes dat spasmes veroorzaken en de knoop voor de lift is in een rolstoel ontoegankelijk.

Ik kan niet in de zon in onze binnenplaats zitten, omdat de grond is verzakt zodat ik niet naar buiten kan rollen.

No comments: