Monday, August 22, 2011

Maandag In August.


Eduardo Paolozzi 
http://en.wikipedia.org/wiki/Eduardo_PaolozziOngelooflijk  het is opnieuw maandag, een nieuwe week is begonnen; de zon heeft een beetje laten zien ondanks de dikke wolken laag over Amsterdam.

Het is vandaag zeer warm, het lijkt alleen niet zoals de zomer; Ik hoop op zonnige dagen in de volgende weken, het zou aardig zijn om wat langverwachte zonneschijn te krijgen.

Het schijnt dat de 42 jaar van Gaddafi in controle zijn eind nadert, hoe typisch dat zijn grote hubris hem niet laat begrijpen wat is gebeurd.

Hij zou met de protesteerders moeten samengekomen zijn in Maart, in plaats van te proberen om verschil van mening te verstikken door zijn mede Libiërs te doden

Als hij dialoog een paar maanden geleden had geprobeerd, in plaats van zijn toevlucht te nemen tot moord zou hij ongetwijfeld nog stevig in controle zijn.

Ik veronderstel dat zijn een tirannieke dictatorschaap hem verhinderd de noodzaak te kunnen begrijpen om concessies te doen.

Wat jammer voor hem, is  dat zijn megalomanie hem tegenhoud om de werkelijkheid van zijn situatie te begrijpen.

Ik amuseerde Richie en mezelf, door te zeggen at het jammer was dat Gaddafi verstandig was geweest, it deed ons lachen, alsof hij logica zou gebruiken.

Op de een of andere manier was  alles in het juiste perspectief, het was belachelijke te denken dat een dictator zoals Muammar Gaddafi zich afvraagt zich of hij verstandig geweest was


No comments: