Saturday, August 13, 2011

Geen Interesse In Een Sterke Gezonde Maatschappij.

 
Les Quartre Saisons 11.
Dominque Appia.
http://en.wikipedia.org/wiki/Dominique_Appia

Het is een vreselijke situatie in Engeland, nu zijn er 2,000 voor het gerecht, die allemaal in de rellen mee gesleurd zijn geworden.

Ik zie de rellen als uitdrukking van de absolute hopeloosheid van mensen die zich hun kiesrecht ontnomen voelen.

Zij horen dagelijks in de kranten, radio, TV dat hun leven nog slechter word nadat er overal geld ingehouden word.

Velen hebben niets om zich op te verheugen, en zonder perspectieven voor een betere toekomst voor hen of hun kinderen.

Dan is er ook het dagelijkse nieuws van de oorlogen in Irak, Afghanistan, en wreedheden zoals Syrië die zijn burgers vermoord.

En de verontrustende beelden van Libië, Bahrein, Tunesia, Saudi-Arabië, Yemen en Egypte hebben ook een reusachtig effect op mensen gehad.

Een schande niemand heeft de politieke moed om te zeggen, wij zijn verantwoordelijk voor wat gebeurde, hoe kunnen wij dit oplossen en mensen sterker maken.

Zij zouden in onderwijs als prioriteit moeten investeren; en het betalen van geld herstellen om kinderen aan te moedigen om op school te blijven tussen 16 tot 18.

In plaats daarvan zijn er verzoeken voor waterkanon, traangas en rubberkogels door David Cameron de Eerste minister en andere politici geweest.

Dit is geweld om geweld op te lossen, dat zeker nooit kan werken; het toont ook aan dat de Conservatieven ondanks het beschrijven van de maatschappij als niet alleen gebroken maar ook ziek, geen interesse in een sterke gezonde maatschappij. hebben.

No comments: