Thursday, August 11, 2011

Davd Cameron's Poging Om De Maatschappij Te Ontmantelen.

             

Van een criminoloog standpunt zijn de rellen in Engeland meer dan enkel woede over de moord van Mark Duggan in Tottenham, de Conservatieven zijn in één jaar erin geslaagd om de ergste rellen in dertig jaar te veroorzaken.

Vóór de verkiezingen vorige jaar  zei Nick Clegg dat als de Conservatieven met een kleine meerderheid binnenkwamen en al hun besnoeiingen uitvoerden zij Griekse stijl rellen zouden teweegbrengen.

Nu heeft David Cameron de Engelse eerste minister de situatie verder gepolariseerd door te zeggen, dat Groot-Brittannië niet alleen een gebroken maatschappij is maar het is ook een zieke.

Hij zegt de oproerkraaiers zijn ziek, het grappig is dat toen hij studeerde bij Oxford universiteit behoorde hij bij rink club de Bullingdon Club, hun handelsmerk was arbeiders terroriseerden.


Allemaal miljonairszonen, zij droegen een uniform en regelmatig gingen zij tekeer in cafés, bars, clubs en restaurants op een nachtje stappen, en hebben geld altijd geld achter gelaten voor de schade.

David Cameron zag niets verkeerd toen in dronken vechtpartijen en het doen schrikken van werkers in de gelegenheden, voor het plezier van zijn en zijn rijke vrienden.

 Nu slechts één jaar in de regering heeft hij Groot-Brittannië  Margaret Thatcher opnieuw geïntroduceerd en alles terug gedraaid naar de jaren '80 in zijn poging om de maatschappij te ontmantelen.

Door te zeggen dat de rellers ziek zijn, probeert Cameron om iedereen ertoe te brengen om zich op moralen te concentreren en niet over zijn beleid dat het gevoel van disenfranchisement geeft voor velen in de maatschappij.

Het beschuldiging van de jongeren die zich gedragen als de Jongens van de Bullingdon Club, die proberen te kunnen weggaan met alles wat zij kunnen doen.


1987 bij Brasenose Universiteit, Oxford dat Cameron bijwoonde. Hoewel de partij van de Arbeid hem van het zijn een lid van de geheime maatschappij beschuldigde, is de Club Bullingdon, verre van de geheime maatschappij. Onsterfelijk gemaakt als Club Bollinger door Evelyn Waugh, laat weten Buller gewoonlijk zijn aanwezigheid door exclusieve maar toch onstuimige partijen te werpen.
Hierboven,
(1) Hon. Edward Sebastian Grigg, de erfgenaam aan Baron Altrincham van Tormarton en huidige voorzitter van Credit Suisse (het UK)
(2) David Cameron
(3) Ralph Perry Robinson, een vroegere kindacteur, ontwerper, meubilair-maker
(4) Ewen Fergusson, zoon van de Britse ambassadeur aan Frankrijk, de Heer Ewen Fergusson en nu bij Gemeenteverordening vast Herbert Smith
(5) Matthew Benson, de erfgenaam aan Earldom van Wemyss en Maart
(6) Sebastian James, de zoon van Lord Northbourne, een belangrijke grondbezitter in Kent
(7) Jonathan Ford, de-toen voorzitter van de club, een bankier met Morgan Grenfell
(8) Boris Johnson, de-toen voorzitter van de Unie van Oxford, nu Lord Burgemeester van Londen
9) Harry Eastwood, de adviseur van het investeringsfonds


No comments: