Tuesday, May 08, 2012

Een Vreemd Dag

Mimi Parent Maandag was zo vreemd  hier te zijn zonder onze mooie vriendin Jaya met ons; het is altijd zo zeer mooi en gemakkelijk om haar hier te hebben op bezoek.

Dan wanneer zij gaat, is het hier zo stil, zonder de gezelschap van zulk een goede vriendin zoals Jaya.

Wij zijn zo blij dat zij tijd vorige week met ons doorbracht, het deed ons goed, alle drie van ons, hadden de behoefte om die tijd samen door te brengen.

De kenmerken van een goed bezoek is dat het je met energie vult en je toestaat om het leven op een positievere manier te bekijken.

Wat niet zo leuk is, dat zodra onze bezoeker was gegaan, de woning opnieuw zonder het geluid van de mooie stem van Jaya vrij stil werd.

Het feit dat zij hier is geweest en wij hebben drie dagen van spreken, lachend en huilen en genietend van elkaars gezelschap

Briljant om deze prachtige kans gehad te hebben om waardevolle tijd met zulk een briljante vrouw en goede vriendin zoals Jaya door te brengen.

Ik vertelde Mathilda mijn fysiotherapeut over het mooie bezoek dichtbij aan de het eind van onze fysiotherapie afspraken,  toen de telefoon overging en Eva een andere vriendin van ons aankondigde dat zij op bezoek kwam.

Wat een schitterende verrassing, had al éénj, en dat was de aankomst van een pakket van Arden, een vriendin van Florida, vol van zoetigheden zoals reusachtige tamarindesnoepjes van Trinidad, droevig zonder peper maar aardig, evenals twee paren van schitterende oorringen en een doos van kokosnotenpasteitjes en mooie prentbriefkaarten.

Dan kwam Eva niet leuk verhalen van haar lange vakantie in Nepal, het klonk
alsof zij had een prachtige tijd en het beste van alles, zij heeft een mooie man ontmoette die haar doet lachen.

Zij vertelde mij dat zij definitief haar zeer eigen Richie heeft gevonden, dit klinkt goed; hij is niet alleen van Schotland maar ook een uitstekende kok dat briljant is voor haar.

Zeer aardig om te weten te komen dat de dag nadat Jaya weg gegaan is, toch een prettige dag bleek te zijn, ik verheug mij nu op meer goeie dagen.No comments: