Monday, May 14, 2012

Manchester City Briljante Overwinning.


Goed gisteren was werkelijk zo opwekkend, af en toe was het ook zenuwslopend en er waren zelfs ogenblikken toen ik niet langer kon kijken.

Dat was toen Manchester City niet kon schijnbaar niet hun winnend doel te krijgen, dat voor de rode helft van Manchester prachtig zou geweest zijn.

Vandaag voel ik bijna sympatie voor Manchester United dat zij niet wonnen; zij verwachtten dat de trofee weer naar hen ging.

Toen Wayne Rooney tegen Sunderland scoorerde, dachten zij dat het de winnend doel was, dan net als Manchester United en de supporters en hun manager Alex Ferguson op het punt stonden te vieren, was hun vreugde kortstondig.

Droevig voor de Rode team, was het resultaat van het spel van Manchester City zichtbaar op het scorebord was de schok voor iedereen en overweldigde teleurstelling

Dat was het ogenblik toen de fans van Manchester City, realiseerden dat zij definitief na een lange wachttijd van 44 jaar, de Premier League trofee nogmaals hadden gewonnen, de laatste tijd dat zij wonnen was in 1968.

De explosie van vreugde was prachtig om te zien omdat zij dachten dat zij tot het laatste ogenblik verloren.

Het zien van Noel Gallagher van de bekende band Oasis, die zijn foto liet nemen, het was een mooi gezicht.

Vanochtend hoorden wij hem sprekend op de radio over hoe prachtig het was dat zijn club eindelijk de begeerde trofee van de Premier League had gewonnen.

Noel vertelde toen een zeer grappig verhaal dat een supporter van Manchester United duizenden rode T-shirts had liet drukken, met de slogan op hen:

Waarom is het altijd ons!

Ik voel mij bijna droevig voor Alex Ferguson, de manager van Manchester United evenals hun supporters.

Het moet zeer droevig voor hen geweest zijn om hun rode bus te annuleren die met rode linten voor hun overwinnings bus reis door Manchester.

In plaats daarvan werd alles geannuleerd met inbegrip van al hun feestjes en nu moeten zij toekijken hoe de blauwe kant aan het vieren zijn sinds Zondag.

Dit wens ik dat dit vaak voor Manchester City zal gebeuren, er is werkelijk niets beter dan dat de oude orde ten val gebracht wordt.

Zeker dat is wat leven zal zijn, vooruitgang en niet stagnatie; het is werkelijk briljant dat Manchester United het niet altijd naar hun zin heeft.

Het voetbalseizoen 2011 tot 2012 was werkelijk vol van onverwachte drama, het is een echt briljant seizoen geweest, ik hoop dat ik ook van het volgende seizoen zou kunnen genieten dat in Augustus begint.

Het schijnt dat er nog veel goede dingen om mij op te verheugen, alhoewel ik nu tetraplegic ben, ben ik blij in leven te zijn hier en nu


No comments: