Tuesday, May 22, 2012

Niets Mag De Fantasie Verstoren.


Franklin Rosemont


Ik probeer kalm te blijven over het praten over de Olympicshe Spelen, moeilijk het hoofd te bieden ook met die constant praten over het Zilver Jubileum.

Wij luisteren vaak na de radio van het BBC en BBC TV, maar zijn niet van plan dit tijdens het Zilveren Jubileum de van 1 juni tot 4 Juni is te doen.

Ik vind het verbazend dat zij vieren dat dit staatshoofd, daar 60 jaar is net zoals elke andere dictator.

Zij heeft nooit gewerkt in haar leven, hoewel zij vaak wordt beschreven als een hard werkend, het moet zeer uitputtend zijn zo een leven van dergelijke luxe  te moeten verdragen hoe zij het zo dapper volhoudt al die jaren die zij het doet.

Geen van de rest van haar familie heeft ooit gewerkte, vorige nacht was er een programma over de corruptie in Azerbaijan waar de zang wedstrijd, de Eurovisie, dit jaar wordt gehouden.

Zij spraken over het feit dat de familie van de president reusachtige rijkdom hadden verzameld, zijn twee dochters bezitten een boel van onroerende goederen die zij hadden geaccumuleerd zoals  TV zenders en andere bedrijven en zelfs hun tienerzoon, die 13 is bezit een eiland in Doubai.


Dit niet klinkt niet te verschillend voor  mij, dan de financiële situatie van de Britse Monarchie, die niet Engels maar usurpators van Hanover zijn.

Ik ben niet van plan de Olympicshe spelen te kijken op TV,  voor zover ik ben bewust ben, heeft het niets met de schoonheid van sport en enkel over het Olympische Comité en de multinationale ondernemingen te doen die meer geld maken.

Het weten dat het bedrijf  Dow Chemicals, de spelen sponsort is slecht nieuws, vooral na wat in Bhopal, India in 1984 is gebeurd.

Het toortsrelais is ziek,  aangezien het was Goebbels die het toortsrelais bij de spelen van 1936 in Berlijn introduceerde had, die door Adolf Hitler worden ontvangen, geen wonder zij dit belangrijke detail niet vermelden.

Niets moet de fantasie van de Olympische Spelen bederven, die een viering van sport wordt verondersteld te zijn door amateurs en niet beroeps die nu de enige concurrenten zijn.

Het was begonnen tegen commeralisme, nationalisme en om samenwerking te bevorderen, zover ik       kan zien is het nu een groot festival dat allen over geld en nationalisme is.

                                             


No comments: