Wednesday, May 23, 2012

Vrijheid Van Keuze Beschermen.


Joseph Cornell
http://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Cornell

 Onze coalitie regering gegaan en er zal nieuwe verkiezingen in September zijn wanneer nogmaals de verkiezingscharade zal worden begonnen.

Op het ogenblik gaan zij nog schijnbaar met de voorgestelde nieuwe wetgeving van de coalitie door duwen, om mensen te beperken slechts een coffee shop te gebruiken.

Zij stellen nu voor dat de mensen die de coffee shop gebruiken geregistreerd lid, met lidmaatschapskaarten moeten worden.

Helaas mag men slechts lid van één coffee shop worden en je slechts lid kunt worden als je leeft en in Nederland en je bent geregistreerd.

Dit betekent dat de toeristen niet meer naar Amsterdam zullen gaan,het betekent dat zij misschien ergens anders voor hun vakantie zullen verkiezen te gaan dan Nederland.

Ik ben benieuwd of zij werkelijk mensen kunnen beperken tot één coffee shop, kan je de rel voorstellen die er zou zijn als de mensen slechts één winkel te gebruiken voor hun boodschappen.

Veronderstel als plotseling je slechts één bakker kon gebruiken, één slager en één supermarkt, waar is dan je vrijheid van keus om je hard verdiend geld te besteden waar je wil.
 
Het is verbazend dat zij niet de gevolgen van hun acties kunnen zien, of realiseren deze conservatieve reactionairen niet, dat de gevolgen van het maken van deze wet, de economie partijen van geld zullen kosten.

En bovendien zullen zij al die toeristen naar andere landen zoals Portugal verliezen waar zij de coffee shops zonder een probleem kunnen gebruiken en van prachtig weer en uitstekend voedsel genieten, geen van beiden kunnen zij hier genieten.

Naar mijn mening hebben zij zich werkelijk in de voeten geschoten door deze belachelijke wetgeving voor te stellen.

Wat ik zeer ongerust makend vind, is dat niemand om over dit schijnt te protesteren, ik hoop dat ik verkeerd ben.

Ik zal dit onderzoeken en zal zien of  er zijn klanten van coffee shops, die ook eveneens eisen dat actie wordt gevoerd om de vrijheid van keus te beschermen en verhinderen dat het word weggehaald.
No comments: